«Αθάνατη» Αιτωλοακαρνανία: Όχημα σμπαράλια μετά από πρόσκρουση σε … αγελάδες (φωτό).Είναι γνωστό πως ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας.
Είναι επίσης γνωστό πως απαιτείται προσοχή σε όλο το επαρχιακό δίκτυο καθώς ζώα κάθε λογής, από αιγοπρόβατα έως αγελάδες, μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά στο δρόμο των οδηγών.
Στο Ξηρόμερο άλλωστε τροχαίο έχει γίνει ακόμη και με βουβάλι. Εκεί συνέβη ένα ακόμη σοβαρό ατύχημα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ι.Χ. επιβατικό στο ύψος της Παλιόβαρκας δεν πρόλαβε να αποφύγει αγελάδες που τριγυρνούσαν στην επαρχιακή οδό Αστακός - Μύτικα.

1 σχόλιο:

  1. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα ζώα. Μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τόν οποίο δεν μπορεί να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.