Το Fishy στον Κάλαμο για την… επιστροφή στη φύση.Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης παρέα με το Θανάση Βισκαδουράκη βρέθηκαν στον Κάλαμο, όπου συνάντησαν δύο ανθρώπους που έκαναν πραγματικότητα το όνειρο πολλών άλλων, να φύγουν δηλαδή από την πόλη και να ζήσουν στη φύση.
To Fishy συνάντησε στον «παράδεισο του Ιονίου» τη Λένα Καρβούνη και τον Γιώργο Κομηνό, ένα ζευγάρι που αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα και να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής του.
«Επιστρέψαμε το 2012 στον Κάλαμο, για μόνιμη κατοικία και περνάμε πολύ ωραία» ανέφερε η Λένα Καρβούνη, υπογραμμίζοντας ότι η ζωή στο νησί είναι εντελώς διαφορετική.
«Είναι να πάρεις την απόφαση. Αν την πάρεις και έχεις κάτι να ξεκινήσεις, όλα γίνονται» πρόσθεσε ο Γιώργος Κομηνός και αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής που έχουν πλέον ως ζευγάρι στον Κάλαμο. Όπως συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Πλέον δεν φοράω ρολόι».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.