Πρόσκληση - γνωστοποίηση διαγωνισμού έργου: «Ανάπλαση Πλατείας Μύτικα Α' φάση: Αισθητική, Λειτουργική και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση με πρόνοια για εμποδιζόμενα άτομα», προϋπολογισμού 344.902,95 €.Μία νέα πρόσκληση - γνωστοποίηση έχουμε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, στην ξεχωριστή ενότητα ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, αλλά και στην κεντρική σελίδα, όπου εκεί ανεβαίνουν οι προσκλήσεις για τους διαγωνισμούς, αλλά και τις απ' ευθείας αναθέσεις, για έργα, προμήθειες και υπηρεσίες για να μπορεί ο καθένας που ενδιαφέρεται να δώσει προσφορά, να λάβει γνώση.
Η διαδικασία ανάρτησης και δημοσιοποίησης των προσκλήσεων για τις απ' ευθείας αναθέσεις και τους διαγωνισμούς στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, ξεκίνησε με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής.
H συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση, γίνεται από τον Δήμο Ξηρομέρου και αφορά το έργο: «Ανάπλαση Πλατείας Μύτικα Α' φάση: Αισθητική, Λειτουργική και Περιβαλλοντική Αναβάθμιση με πρόνοια για εμποδιζόμενα άτομα», το οποίο εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο από την νυν δημοτική αρχή, με χρηματοδότηση ύψους 206.941,77 €, την 3η μεγαλύτερη σε σύνολο 13 Δήμων.
Η πρόσκληση - γνωστοποίηση γίνεται προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις νόμιμες προϋποθέσεις, να καταθέσει την προσφορά του στον διαγωνισμό.
Ήταν Ιούνιος του 2020 όταν σας παρουσιάσαμε λίγα στοιχεία από την μελέτη της ανάπλασης Α' φάσης της κεντρικής πλατείας του Μύτικα, προϋπολογισμού 344.902,95 € (δείτε εδώ).
Το έργο στις 3 Δεκεμβρίου 2020, εντάχθηκε στο Πράσινο Ταμείο, με χρηματοδότηση ύψους 206.941,77 € (δείτε εδώ) και σήμερα έχουμε την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης.

4 σχόλια:

 1. Προ χωράτε προ χωράτε και πίσω μήν κοιτάτε
  Και τα έργα σε πλατείες και σε δρόμους νέους ο λαός δέν τα ξεχνά και τα θυμάται
  Προχωράτε προχωράτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. σε δυο χρονια βλεπουμε πραγματα που δεν γιναν δεκλαετιεσ.προχωρατε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο δήμαρχε.Σωσε το Μύτικα από το άγος της λεγόμενης πλατείας.
  Χρόνια πολλά σε όλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.