Ευχές του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.


Το 2022 ανατέλλει σε λίγες ώρες…
Φέρνει μαζί του όμως, όπως κάθε νέα χρονιά ελπίδες και προσδοκίες για ένα νέο ξεκίνημα και ευχές για μια φέρελπις χρονιά. Η ελπίδα, άλλωστε υπάρχει πάντα και είναι στο χέρι μας να της δώσουμε δύναμη και φτερά για ένα καλύτερο αύριο. Ύστερα ,να επιδιώκουμε να τη μετατρέψουμε σε πίστη, αισιοδοξία και αλληλεγγύη. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν, εμείς οι ίδιοι διαμορφώνουμε τη μοίρα μας με τις επιλογές και με τις ενέργειές μας.
Να ευχηθώ σε όλους το 2022 να φέρει τα πιο πολύτιμα δώρα υγεία, ευτυχία, χαρά και χαμόγελα. Κι ας προσπαθήσουμε όλοι από κοινού με συλλογικότητα ,αλληλεγγύη, τόλμη και αποφασιστικότητα να πατάξουμε την πανδημία του Covid 19, που ταλανίζει όλες τις χώρες ανά τον κόσμο .
Το 2022, ας κάνουμε συνάμα τον κόσμο φωτεινότερο.
Οι πολλοί μπορούμε να μην αφήσουμε τον έρεβο να σκειάσει τις ζωές μας, στον Δήμο μας αλλά και κατ΄ επέκταση στη χώρα μας , αντίθετα, μπορούμε να τον λαμπρύνουμε.
Επιπροσθέτως, να τονιστεί ότι ο στόχος μας και το νέο έτος παραμένει ξεκάθαρος! Ένας Δήμος ανοιχτός που θα συνεργάζεται με όλους, που θα νοιάζεται για όλους και θα δημιουργεί ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες του. Γνωρίζουμε ,ότι απαιτείται εργασία και υπευθυνότητα, αλλαγή σε νοοτροπίες και κυρίως αποφασιστικότητα, δημιουργώντας στέρεες και ευοίωνες προοπτικές στον τόπο μας. Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά αξιοπρέπειας, τοποθετώντας και πάλι το Δήμο μας ,σε ρυθμούς δημιουργίας και ανάπτυξης.
Εύχομαι, λοιπόν σε όλους τους συμπολίτες μου και στις οικογένειες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας «Καλή πρωτοχρονιά»! Εύχομαι να περάσουν όλοι τις γιορτές μαζί με τους δικούς τους ανθρώπους με υγεία και ομόνοια. Με αμέριστη αγάπη για τον συνάνθρωπο και πίστη για ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι αυτό το μήνυμα να μας εμπνεύσει όλους μας και οι πράξεις μας με την έλευση της νέας χρονιάς να δικατέχονται από προσφορά ,αλληλεγγύη ,πνευματική και κοινωνική ανάπτυξη.
Ας γίνουν τα όνειρά ευχές και οι ευχές πραγματικότητα.

Eκ του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης
του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας,

Ο Πρόεδρος, Παντελής Αποστολάκης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.