Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου για την Πρωτοχρονιά.


I.Π. Μεσολογγίου 31/12/2021
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Γραφείο Δημάρχου
Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχετήριο μήνυμα Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου για την Πρωτοχρονιά.

Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά γεμάτη δυσκολίες. Μια χρονιά σκληρής δοκιμασίας για όλους μας. Που μας έφερε απέναντι σε βιβλικές καταστροφές. Με ένα θανατηφόρο ιό που μας στέρησε αγαπημένα πρόσωπα, και ανέτρεψε κάθε σχεδιασμό και κάθε κανονικότητα.
Κάθε τέλος όμως, επιφυλάσσει μια καινούργια αρχή, η οποία, όσο δύσκολη κι αν φαντάζει, ενέχει την προσδοκία του καινούργιου, την υπόσχεση για κάτι καλύτερο για εμάς, για τα παιδιά μας και τον τόπο μας. Απολογιστικά στο Δήμο μας οφείλω με κάθε ειλικρίνεια να πω πως έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει, δεδομένων των συνθηκών.
Δουλέψαμε σκληρά σε όλους τους τομείς διοίκησης, αναζητήσαμε λύσεις σε πολλά και χρόνια αδιέξοδα, που ταλαιπωρούν τον ευλογημένο τόπο μας. Προσπαθήσαμε άοκνα και αταλάντευτα και με την ίδια και μεγαλύτερη δύναμη και όρεξη θα συνεχίσουμε τον αδιάκοπο αγώνα μας.
Η εικόνα του Δήμου μας αλλάζει προς το καλύτερο και το 2022 με υπευθυνότητα, αλληλεγγύη, αισιοδοξία, νέες ιδέες και προτάσεις και έργα σημαντικά θέτουμε γερές βάσεις για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.
Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλες και όλους από καρδιάς υγεία, ευημερία και πρόοδο.

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.