Ο Δήμος Ξηρομέρου θα παραλάβει δωρεάν 2 υπερπολύτιμα οχήματα, δύο φορτηγά για αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων.


Στις 2 Αυγούστου 2021, σας ενημερώσαμε για την επιστροφή στον ΦΟΔΣΑ 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Νομού (Δ.Ε.Ν) Αιτ/νίας, 4 οχημάτων που ως τότε τα είχε ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας, με σκοπό την σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του ΦΟΔΣΑ 3ης Δ.Ε.Ν Αιτ/νίας και των Δήμων μελών του ΦΟΔΣΑ (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας και Δήμος Ξηρομέρου), για την χρησιμοποίησή τους προς ωφέλεια των δημοτών και του ΦΟΔΣΑ (δείτε εδώ).
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου θα παραλάβει για 2 έτη 2 υπερπολύτιμα οχήματα, δύο φορτηγά, τα οποία τόσο πολύ του έλειπαν έως σήμερα, για να μπορέσει να κάνει καλύτερη διαχείριση των ογκωδών αντικειμένων.
Το θέμα της αποδοχής της δωρεάν παραχώρησης των δύο οχημάτων, έρχεται στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.