Έφυγε ένας παλιός Μυτικιώτης.


Έφυγε από κοντά μας και κηδεύτηκε χθες στον Μύτικα, στον ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ένας Μυτικιώτης της παλιάς φρουράς του Μύτικα. Ο Νικόλαος Ευσταθίου Λιβιτσάνης (Νίκος Κέλος), από παλιά Μυτικιώτικη οικογένεια.
Προσιτός, με ένα ιδιαίτερο και καυστικό χιούμορ και πάντα ευπρόσδεκτος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Μύτικα που τον σκέπασε.
Αναπαύσου αγαπητέ Νίκο κοντά στον πατέρα σου τον Στάθη και τη μητέρα σου την Όλγα. Καλή αντάμωση και με την αδελφή σου την Ειρήνη σύζυγο Διονυσίου Φερεντίνου, που αυτή χάθηκε πρόωρα. Συλλυπητήρια στους οικείους σου.
Καλό σου ταξίδι...
Ένας - ένας.... φεύγει η παλιά φρουρά του Μύτικα...

5 σχόλια:

 1. Πόσες φυσιογνωμίες αρχίζουν να λείπουν από το χωριό. Αυτό σημαίνει ότι μεγαλώνουμε και εμείς. Καλό ταξίδι μπάρμπα Νίκο. Φαντάζομαι θα έχεις βρεθεί τώρα με τον μπάρμπα Χρήστο τον Λεκατσά (κολιαλεξη) και θα πετσοκοβετε κανένα κόκορα με χοντρό μακαρονι. Αιώνια σας η μνήμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι το πιο ωραίο σχόλιο που έχω διαβάσει ποτέ στο Mitikas press. Αυτός είναι ο αληθινός Μύτικας!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλό σου ταξίδι κύριε Νίκο. Θυμάμαι, χρόνια πριν, τις θεϊκές βουτίες σου από τη "Σκαλωσιά". Το απολάμβανες...
  Σταύρος Σπετσαρίας και Οικογένεια

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Νικο μου αγαπημένε ησουν για μένα ο συνδετικός κρίκος με το παρελθον και τον μπαρμπα μου τον Θεόφραστο !!! Οταν σε εβλεπα ζωντάνευαν οι αναμνηςεις απο τα ωραια χρονια στον παλιό και αυθεντικό Μυτικα!!! Πες στον μπαρμπα μου που με μεγαλωςε αλλα εφυγε νωρίς , οτι ειμαι καλα και οτι οι κόποι του δεν πήγαν χαμένοι !!! Καλο δρόμο για την αιώνια ζωη , θα συναντηςεις πολλους εκει !!! Σε περιμένουν ολοι οι φίλοι σου με αγαπη !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.