Στο καλό αγαπημένη μου Τότω, σεμνή και γλυκιά γειτονοπούλα των παιδικών μου χρόνων!!!

Βάσω Τσαμπιέρη: Βασίλη μια φωτογραφία από το Δημοτικό, με την Τότω να είναι το κορίτσι που στέκεται όρθιο αριστερά!!! Σε ευχαριστώ για την φιλοξενία!!! Καλά απόγευμα!!!
Της Βάσως Τσαμπιέρη.

Στο καλό αγαπημένη μου Τότω, σεμνή και γλυκιά γειτονοπούλα των παιδικών μου χρόνων!!! Έζησες με θαυμαστή αξιοπρέπεια, φιλότιμο και καλοσύνη, και έτσι μεγάλωσες και τα δυο υπέροχα παιδιά σου!!! Αξιοθαύμαστη μάνα και σύζυγος!!! Για μένα ήσουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ της αδελφικής αγάπης που έδενε την θεία μου την Φανιώ με την θεία Νία, και όλους τους Τιμολεγαίους, όπως τους αποκαλούσε!!!
Εμείς οι παλιοί Μυτικιώτες της όμορφης γειτονιάς μας δεν θα σε ξεχάσουμε, θα είναι σαν να ξεριζώνουμε ένα κομμάτι που Μύτικα που σιγά - σιγά χάνεται!!! Χαιρετισμούς στην θεία Νία, που τόσο με φρόντιζε όταν ήμουνα μικρή στον Κάλαμο, και στην θεία μου Φανιώ και να της πεις ότι ο Αλέξανδρος θυμάται όλα τα τραγουδάκια που του έλεγε όταν ήταν μικρός!!!
Καλό ταξίδι Τότω μου στον όμορφο ουρανό του Μύτικα!!!
Συλλυπητήρια στα παιδιά και στον Γιώτα!!!

---------------------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον άνδρα της, στα παιδιά της Νίκο και Θόδωρο (συμμαθητής μας) και σε όλους τους οικείους της. Καλό ταξίδι και αιωνία της η μνήμη.
Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 11:00 π.μ., στον Αη Νικόλα του Μύτικα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.