Γιάννης Τριανταφυλλάκης: «Κτηνοτροφία: Ένα κλάδος που δοκιμάζεται, αλλά παράλληλα με τεράστια δυναμική και προοπτικές - Αποτελεί πυλώνα στην περιοχή του Ξηρομέρου».


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.

Ημερίδα αφιερωμένη στην κτηνοτροφία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28/01/2022 στον Αστακό, από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με πρωτοβουλία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κου Σπήλιου Λιβανού.
Υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου ανέλυσαν τα σύγχρονα χρηματοδοτικά εργαλεία του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ), που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι παραγωγοί, για επενδύσεις και ανάπτυξη.
Τέθηκαν τα θέματα που προβληματίζουν τον πρωτογενή τομέα παγκοσμίως, με την αύξηση της ενέργειας και των τιμών των ζωοτροφών, καθώς και πλήθος κομβικών ερωτημάτων σε ένα κλάδο που δοκιμάζεται, αλλά παράλληλα με τεράστια δυναμική και προοπτικές .
Μέσω του νέου ΠΑΑ τεράστια ποσά εξασφαλίζονται για την στήριξη ,τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη των παραγωγικών κλάδων της αγροκτηνοτροφίας.
Τέλος, ανακοινώθηκε δέσμη μέτρων για την βιωσιμότητα των παραγωγών.
Η κτηνοτροφία αποτελεί πυλώνα στην περιοχή του Ξηρομέρου.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.