Ο δικός μας Μυτικιώτης Διονύσης (Νιόνιος) Κτενάς, μυεί τους Ρώσους σε συνταγές Ελληνικής Κουζίνας.


Ο δικός μας Μυτικιώτης Διονύσης (Νιόνιος) Κτενάς, ο οποίος εδώ και 4 χρόνια περίπου βρίσκεται στη Ρωσία και συγκεκριμένα στη Μόσχα, βγήκε ζωντανά σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου, στην εκπομπή ''Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση'', στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και μίλησε για την ζωή του στην Ρωσία και πως μυεί τους Ρώσους σε συνταγές Ελληνικής Κουζίνας.
Με το Νιόνιο μας συνδέουν πολλοί δεσμοί.
Γείτονας στον Μύτικα, οι οικογένειες μας με διαχρονικά φιλικές και κοινωνικές σχέσεις και προσωπικά με την αείμνηστη μητέρα του την Σπυριδούλα, σχεδόν ταυτόχρονα παρουσιαστήκαμε στο Πολεμικό Ναυτικό, αυτός μόνιμος, εμείς για τη θητεία μας.
Σε ίδιο τύπο πλοίο υπηρετήσαμε το ίδιο χρονικό διάστημα, εμείς στο πολύ παλιό αρματαγωγό ''Οινούσαι'', που είχε συμμετάσχει με το Αμερικάνικο Ναυτικό στην απόβαση της Κορέας, αυτός στο καινούργιο αρματαγωγό ''Λέσβος'', αραγμένα και τα δύο πλοία στην προβλήτα P1 του Ναυστάθμου Σαλαμίνας και με καλημέρες το πρωί όταν μπαίναμε μέσα στο Ναύσταθμο και επίσκεψη δική μας στο πλοίο του, με αυτόν να μαγειρεύει.
Νιόνο πάντα μπροστά και στη Ρωσία, έχεις τσαγανό και η επιτυχία με ότι καταπιάνεσαι, για σένα είναι δεδομένη.
Πολλούς χαιρετισμούς φίλε και σε περιμένουμε Πάσχα και Καλοκαίρι Μύτικα.
Το βίντεο εδώ και πηγαίνετε στο 1:36:20 για να ακούσετε τον δικό μας Νιόνιο Κτενά.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στο παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Νιόνιο!! Μας κάνεις περίφανους!! Η ζωή επιβραβεύει τους τολμηρούς. Να είσαι πάντα καλά φίλε μου και να έρχεσαι στον Μύτικά σου!!
    Σταύρος Σπετσαρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.