Συμφωνούμε με τον συμπατριώτη μας κ. Θωμά Μπαρμπαρούση για την ψήφο του κ. Γαζέτα.


Μόλις είδαμε το δημοσίευμα του συμπατριώτη μας Δημοσιογράφου από την Μαχαιρά κ. Θωμά Μπαρμπαρούση, όσον αφορά την ψήφο του κ. Γαζέτα, στο σοβαρότατο θέμα του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου για τον βιολογικό της Δ.Ε. Αλυζίας, κάνοντας μας την τιμή να αναφερθεί και στο ερασιτεχνικό Blog μας και αναδεικνύοντας ως μεγάλο θέμα ποια είναι η δική μας γνώμη και τι γράψαμε εμείς, παρουσιάζοντας το μάλιστα και ως ένα είδος ''προβλήματος'', γιατί απλά γράψαμε την προσωπική μας γνώμη, ωσάν να έπρεπε να πάρουμε την άδεια κάποιου.
Θέλουμε να πούμε, ότι στο κομμάτι όσον αφορά την ψήφο του κ. Γαζέτα, είναι έτσι ακριβώς όπως τα γράφει. Γράφει επί λέξη:
«Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ταπραντζή – Πέττα, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία της ψηφοφορίας ανακοίνωσε ότι η πρόταση για την απευθείας αγορά υπερψηφίστηκε από 17 μέλη του ΔΣ και από τους τρείς Προέδρους των Κοινοτήτων (Μύτικα, Βάρνακα, Κανδήλας) ενώ καταψηφίστηκε από δύο Συμβούλους (σ.σ. Κομπλίτσης και Ζαφείρης).
Ωστόσο, δημοσίευμα του blog mytikaspress αναφέρει ότι η πρόταση υπερψηφίστηκε από 18 μέλη του ΔΣ, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτούς και τον κ. Γαζέτα Παναγιώτη, ο οποίος δεν συμμετείχε στη ψηφοφορία, λόγω κάποιας τεχνικής δυσκολίας, όπως μας είπε σε συνομιλία που είχαμε μαζί του. Πάντως, ο κ. Γαζέτας δηλώνει θετικός για το έργο, πράγμα που γνωστοποίησε στην κ. Πρόεδρο, όταν κατέστη εφικτή η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της. Κάτι, που όμως έγινε αφού η ψηφοφορία είχε ‘’κλείσει’’ και άρα η ψήφος δεν μπορεί να προσμετρηθεί, είτε ήταν θετική, είτε αρνητική».
Εμείς λοιπόν, επειδή είχαμε την ίδια πληροφόρηση με τον κ. Θωμά Μπαρμπαρούση, για την τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Γαζέτα με την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την θετική του ψήφο, τον προσμετρήσαμε στο ΝΑΙ, γιατί σκεφτόμαστε και εκφραζόμαστε πολιτικά και δεν είμαστε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, για να αποφανθούμε αν προσμετράτε τελικά ή όχι.
Αυτά τα νομικά είναι υπεύθυνοι να τα λύσουν άλλοι και όχι εμείς. Εμάς μας ενδιαφέρει ως κατοίκους του Μύτικα, το έργο του βιολογικού που το περιμένει όλη η κοινωνία της Δ.Ε. Αλυζίας από το 2009, που 4 δημοτικές αρχές το προωθούν θετικά επί 13 χρόνια (δημοτικές αρχές Τριποτσέρη, Σαμαρά, Γαλούνη, Τριανταφυλλάκη) και εκφραζόμαστε πολιτικά και τα νομικά τα αφήνουμε σε άλλους σχετικούς, αλλά και σε άσχετους, που όλο προτρέχουν βιαστικά για όλα ως παντογνώστες. Θα έρθει και η κρίση της Αποκεντρωμένης αυτό είναι σίγουρο και εκεί θα δούμε όλοι τι πραγματικά ισχύει.
Για τα υπόλοιπα που αναφέρει ο κ. Μπαρμπαρούσης για το Blog μας, επαναλαμβάνουμε ότι εκφραζόμαστε πολιτικά, επώνυμα και έχουμε φανερή θέση και εκεί που στηρίζουμε, έχουμε το θάρρος να το λέμε και να μην το κρύβουμε.
Τυχαίνει να ανήκουμε στο 80% των Ξηρομεριτών, που το 2019 επιλέξαμε πολιτική αλλαγή στον Δήμο Ξηρομέρου, με ''Δύναμη Ελπίδας - Ανατροπή Τώρα'' και δεν θα απολογηθούμε για αυτό όχι στον κ. Μπαρμπαρούση, αλλά σε κανέναν.
Πολλούς χαιρετισμούς στο συμπατριώτη μας κ. Θωμά Μπαρμπαρούση.

1 σχόλιο:

  1. Η κατασκευή ενός τέτοιου σημαντικού τεχνικού έργου αναμφίβολα συμβάλλει περαιτέρω στην αναβάθμιση περιβαλλοντικά της περιοχής μας και αναβαθμίζεται και τμήμα της παραλιακής τουριστικής περιοχής του δήμου μας.
    Και όσο για την διαδικασία επι του θέματος αυτού, κάθε δημοτική απόφαση που λαμβάνεται απο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μας θεωρείται και είναι νόμιμη και μέχρι να αποδειχθεί και εάν αποδειχθει το αντίθετο.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
    του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.