Συνεργασία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Ξηρομέρου, με την ENALEIA.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.

Ο Λευτέρης έχει βραβευτεί από τον ΟΗΕ ως πρωταθλητής γης και στα 27 του ο ΟΗΕ τον χρήζει πρέσβη της Μεσογειακής Ακτής.
Έχοντας ιδρύσει την Enaleia έχει καταφέρει να βγάλει από τον ελληνικό βυθό τόνους πλαστικού και να τον εμπιστεύονται μεγάλες εταιρείες ανακύκλωσης (μέχρι και ο οίκος μόδας Prada παίρνει πλαστικό από τον Λευτέρη και φτιάχνει κλωστές).
Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με την ENALEIA τοποθετώντας κάδους ανακύκλωσης στο λιμάνι του Αστακού (προβλέπεται άμεσα και για τον Μύτικα).
Οι αλιείς μας μπορούν να συνεισφέρουν σε αυτόν τον σπουδαίο στόχο.
Εμείς πήραμε και το δώρο μας. Κάλτσες φτιαγμένες από το πλαστικό που βγήκε από τον βυθό.0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.