Ζητούνται για εργασία στο καινούριο παραθαλάσσιο Ξενοδοχείο 4 αστέρων (θέση Παλιομάγαζα), για καλοκαιρινή σεζόν.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα χρόνια μας πολλά στην οικογένεια Καρκάση. Οι συμπατριώτες μας που επένδυσαν και επενδύουν στον τουριστικό Μύτικα, στη τουριστική Δ.Ε. Αλυζίας και στον τουριστικό Δήμο Ξηρομέρου. Αυτό είναι το μέλλον της περιοχής μας.
Ελένη, κύριε Χρήστο και Αλέξανδρε, Χρόνια Πολλά, υγεία και Χριστός Ανέστη. Κάθε επιτυχία στην μεγάλη επένδυση σας στον κοινό μας τόπο που αγαπάμε, και όλοι θέλουμε να τον δούμε να αναπτύσσετε τουριστικά τα επόμενα χρόνια.

----------------------------

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ (ΘΕΣΗ ΠΑΛΙΟΜΑΓΑΖΑ) ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΣΕΙΣ:
  • Σερβιτόρες, απαραίτητη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
  • Barmaid/Barman για το Pool Bar, απαραίτητη γνώση Αγγλικής γλώσσας.
  • Μάγειρας/Μαγείρισσα για παρασκευή σνακ/ελαφριά γεύματα, επιθυμητή γνώση Αγγλικής γλώσσας.
  • Καμαριέρες.

Αποστολή βιογραφικών στο: ekarkasi@yahoo.gr
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 6948 800531 - Καρκάση Ελένη.

1 σχόλιο:

  1. Η αναβάθμιση της παραλιακής μας περιφέρειας είναι και θα πρέπει να είναι το πρώτο μέλλημα για τους αρμόδιους του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.