Ανοίγει την Μεγάλη Πέμπτη το κατάστημα εστίασης στο συγκρότημα Anemos Villas στον Μύτικα Αιτ/νίας.


Ανοίγει την Μεγάλη Πέμπτη το κατάστημα εστίασης στο συγκρότημα Anemos Villas στον Μύτικα Αιτ/νίας. Στο κατάστημα, θα μπορείτε να βρείτε αλμυρές και γλυκές σφολιάτες, κρύα sandwich, σαλάτες, έτοιμα γεύματα, τούρτες παγωτού καθώς επίσης και διάφορα παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα.
Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης, με την επίσκεψη σας στο κατάστημα, έχετε την δυνατότητα να περιηγηθείτε στον περιβάλλοντα χώρο του συγκροτήματος και στα καταλύματα.
Καλή Ανάσταση!

--------------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Καλές δουλειές και από εμάς στην οικογένεια Καλλιμάνη, που επένδυσε και επενδύει στον τουριστικό Μύτικα. Καλή Ανάσταση!


3 σχόλια:

  1. Καλορίζικο το νέο κατάστημα εστίασης του τουριστικού συγκροτήματος Anemos Villas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τουριστική μας Περιοχή αναμφίβολα έχει προοπτικές περαιτέρω σταδιακής τουριστικής και οικιστικής ανάπτυξης προς όφελος της τοπικής οικονομίας και της οικονομίας μας γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.