Τα λουλούδια της Ευθυμίας!!


Της Βάσως Τσαμπιέρη.

Αδειάζει η γειτονιά μας, αδειάζει και η ζωή μας!!! Η Ευθυμία δεν ήταν μόνο γειτόνισσα, ήταν σαν συγγενής!!!
Μεγάλωσα με την παρουσία της παντού αφού ήταν αγαπημένη φίλη της οικογένειας μου!! Αργότερα αδελφική φίλη της μάνας μου μέχρι τον θάνατο της!!! Η μια εμπιστευόταν την άλλη, και η μάνα μου στην ανημποριά της, ένοιωθε σιγουριά με την Ευθυμία!! Κι όταν εκείνη έφυγε, η Ευθυμία μου είπε ότι θα είμαι η μεγάλη της κόρη, το ένοιωθα κι εγώ, κι έτσι η Ευθυμία αντικατέστησε την μάνα μου!!!
Στις χαρές και στις λύπες μας ήταν εκεί!!!!
Με νοιαζόταν όταν ερχόμουν στον Μύτικα και όταν έφευγα νοιαζόταν το σπίτι μου, μου φύτευε λουλούδια και τα φρόντιζε!!!'
Χαιρόταν διότι ήξερε ότι χαιρόταν και η Νανά, όπως αποκαλούσε την μάνα μου!!!
Τώρα η Ευθυμία μου έφυγε, πάει να βρει την Νανά, και έτσι έφυγε κι ένα μεγάλο κομμάτι από την ζωή μου!!!
Ευθυμία μου, σε αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη, να πεις στην μάνα μου και στην θεία μου Φανιώ τα νέα μας, και το καλοκαίρι θα σε περιμένω να ξεπροβάλλεις από το λουλουδιασμένο σου σοκάκι!!! Και να με κεράσεις στον Γαλάτη όπως ήθελες!!!

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΝΑ ΚΑΝΑΤΣΟΥΡΟ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΒΑΣΩ.Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑΣΕ.ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΘΩΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ [Η ΑΛΛΗ ΣΟΥ ΚΟΡΗ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι μαλαμω, τώρα είσαι παρέα με τον γιανο και τον μπαρμπα παναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το 2011 εγινα Προεδρος στον ΑΟ ΑΛΥΖΙΑΚΟ και στις 15 Αυγουστου το πρωι μαζι με αλλα μελη του ΔΣ βγηκαμε να μαζεψουμε εισφορες.Περναμε μπροστα απ την αυλη της με τα μπλοκ στα χερια και με ρωταει:"Γκουρα γιατι μαζωνεται λεφτα? Για την ομαδα του χωριου θειά " της λεω.Τρεχει μεσα στο σπιτι,ανοιγει το πορτοφολακι της και μου δινει δεκα ευρω.Οποιο καλοκαιρι περασα και ηταν εξω απ το σπιτι μου εδωσε το δεκαευρω.Την ιδια μερα καποιοι αντρες ποδοσφαιροφιλοι κρυβονταν στα σοκακια για να μην δωσουν τιποτα...Θεια Κανατσουρο σ ευχαριστω.Καλο Παραδεισο! Θοδ Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.