Χριστός Ανέστη!!! Αληθώς Ανέστη!!! Η Ανάσταση στον Μύτικα (φωτογραφίες και video).


Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας πραγματοποιήθηκε η φετινή Ανάσταση στον Μύτικα Αιτ/νίας, στον εξωτερικό χώρο του Αη Νικόλα, με τους κατοίκους του Μύτικα, αλλά και τους επισκέπτες, να προσέρχονται για να λάβουν το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου και να πάρουν το Άγιο Φως.
Μεγάλο ζητούμενο να λήξει όλος αυτός ο εφιάλτης που ζούμε με τον covid, αλλά και οι πόλεμοι που ξεφυτρώνουν σε όλο το κόσμο και πρόσφατα και στην πόρτα μας στην Ευρώπη.
Οι λαοί έχουν δικαίωμα να ζήσουν ειρηνικά και κανένας λαός δεν έχει να χωρίσει τίποτα με κανέναν άλλο λαό. Τα συμφέροντα των λίγων και δυνατών είναι αυτά που τα προκαλούν όλα.
Περιμένουμε λοιπόν Υγεία και Ειρήνη σε όλο τον κόσμο, Ανάσταση και στις ζωές μας.
Χριστός Ανέστη!!! Αληθώς Ανέστη!!!


2 σχόλια:

  1. Καλημέρα. Χρόνια Πολλά Καλό Πάσχα. Δεν θα έβλαπτε να ακούγεται η λειτουργία και έξω. Για 15 λεπτά τουλάχιστον. Για άλλη μια χρονιά ακούσαμε το Χριστός Ανέστη από την τηλεόραση. Και τού χρόνου με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστός Ανέστη.... Θα συμφωνήσω με τον προλαλησαντα...Μια καλύτερη οργάνωση δε θα έβλαπτε....
    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.