Καλό μήνα...


Φωτογραφία από drone: κ. Μάκης Μισιρλής.

Καλό μήνα με μία εξαιρετική φωτογραφία του κ. Μάκη Μισιρλή που ανέβηκε στο Facebook. Σουρουπώνει και το σκοτάδι ξεκινά να πέφτει στον Μύτικα, με τα νέα φώτα του πεζοδρόμου και του παραλιακού μετώπου να κάνουν την διαφορά, με τα θετικά σχόλια και τις θετικές κρίσεις όλων για τα αυτονόητα να δίνουν και να παίρνουν, που τα προηγούμενα χρόνια όμως δεν ήταν αυτονόητα, αφού δεν γίνονταν...

7 σχόλια:

 1. Άντε να γίνει κι' ο ποδηλατόδρομος και με φώτα φωτεινόδρομος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ποδηλατόδρομος πού; Είναι κάτι εφικτό;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε 9:39 μ.μ. ποδηλατόδρομος παραλιακός στην 3,5 χιλιομέτρων παραλία των Κοινοτήτων του δήμου μας Μύτικα-Αρχοντοχωρίου και νομιζω ότι δέν είναι ανέφικτο νσ γίνει και θα αναβαθμιστεί η παραλιακή περιοχή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 9.39 τίποτα δέν είναι ανέφικτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν υπάρχει όμως κινητικότητα στο θέμα και μια παραλία πολύ όμορφη που θα μπορούσε να δώσει μεγάλη τουριστικη ώθηση στον τόπο μένει αναξιοποιητη. Που κολλάει το εργο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. είναι στη διαδικασια της κτηματογραφικής μελέτης απο το δήμο μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Για το σχέδιο πόλεως έχουμε κάποια ενημέρωση ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.