Ανοικτό κάλεσμα - πρόσκληση του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών, για διοργάνωση σκακιστικών αγώνων.


ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ,
ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών, προτίθεται να διοργανώσει ένα πολύ μεγάλο τουρνουά με σκακιστικούς αγώνες, το διάστημα τέλη Ιουνίου ή αρχές Ιουλίου.
Το τουρνουά, στο οποίο θα λάβουν μέρος πολλοί σύλλογοι της περιοχής μας, αλλά και πολλοί φίλοι - οπαδοί του συγκεκριμένου αθλήματος από τον Αστακό, ευελπιστούμε να προσλάβει μεγάλες διαστάσεις προβολής, διότι έχει αποδεχτεί την πρόσκληση μας και θα παρευρεθεί ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΚΑΚΙΟΥ!!!
Η παρουσία και μόνο ενός Παγκόσμιου πρωταθλητή και δη Έλληνα, ξεπερνά κατά πολύ τα στενά όρια του Αστακού, του Δήμου Ξηρόμερου, αλλά και του Νομού μας.
Η δημοσιότητα που θα λάβει με την προβολή από τηλεοπτικούς σταθμούς, που έχουν προσκληθεί, θα είναι πολύ μεγάλη.
Η ευκαιρία να αναδειχτούμε σαν τοπική κοινωνία, μας δίνεται για ακόμη μια φορά μέσα από τον Σύλλογο μας.
Πρόσφατες είναι οι μνήμες από την περσινή σπουδαία τελετή από όλες τις πλευρές, των αποκαλυπτηρίων της προτομής του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά, μια τελετή που μέσα από την εικόνα που έστειλε η ΕΡΤ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον Ελληνισμό, μας έκανε υπερήφανους.
Η νέα αυτή πρωτοβουλία μας, έχει στόχο την ανάδειξη του δημοφιλέστατου αυτού αθλήματος, το σκάκι.
Είναι γνωστό ότι στον Αστακό υπάρχουν αρκετοί φίλοι, που είναι ένθερμοι οπαδοί και στο Νομό μας, υπάρχουν πολλοί σκακιστικοί σύλλογοι. Μέσω του τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν με άλλους συλλόγους, με αθλητές και να συναντήσουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Σκακιού, που θα μας τιμήσει με την παρουσία του.
Η προβολή των αγώνων θα είναι πολύ μεγάλη και η δημοσιότητα θα έχει θετικό αντίκτυπο για τον Αστακό. Το αίτημα μας απευθύνεται προς όλους τους επαγγελματίες: Ζητούμε την θερμή υποστήριξη σας και τη συμμετοχή σας, μέσω της ευγενική σας χορηγίας.
Η συμμέτοχη σας είναι το Α και το Ω, της προβολής του Αστακού και η παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του αθλήματος, θα φέρει μεγάλη αναγνώριση και προβολή στον τόπο μας.
Πέρα βέβαια την συμμετοχή πολλών αθλητών από την ευρύτερη περιοχή του Νομού μας, θα τονωθεί και η επισκεψιμότητα στον Αστακό τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες, από τους συνοδούς των ομάδων, των φίλων του αθλήματος, τον κόσμο που θα έρθει να τους παρακολουθήσει.
Παράλληλα δε, ζητούμε και από τα ΜΜΕ (τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά), να συνδράμουν με την δική τους δυναμική, τόσο στην προβολή της εκδήλωσης το διάστημα που θα μεσολαβήσει έως και την ημέρα του τουρνουά, όσο και την ημέρα της διεξαγωγής των αγώνων. Η συμβολή των ΜΜΕ στην εποχή της εικόνας και της ηλεκτρονικής είδησης είναι ο κυρίαρχος σύμμαχός μας.
Περιμένουμε απ' όλους τους επαγγελματίες να αγκαλιάσουν τη διοργάνωση αυτή και να βοηθήσουν ώστε να έχει συνέχεια στο χρόνο, έτσι ώστε να καταφέρουμε να το θεσπίσουμε ως ετήσιο τουρνουά σκακιού στον Αστακό.

Για τις χορηγίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά:
  • ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ - Πρόεδρος: 6977267078, hmponis@gmail.com
  • ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ - Υπεύθυνος Δ.Σ. για θέματα MME & social media: 6934602585, lefkar3005@gmail.com
  • ΓΚΕΛΥ ΤΑΠΡΑΤΖΗ - Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: 6980230902, angel.t@hotmail.gr

Καταλυτική ημερομηνία η 15η Ιουνίου.

Σας ευχαριστούμε που στέκεστε δίπλα μας.

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.