Δήμαρχος Ξηρομέρου εφ' όλης της ύλης στο Δημοτικό Συμβούλιο: «Ότι και να πει ο καθένας έξω και εδώ μέσα, ο κόσμος έχει αισθητήριο και κριτήριο».


Σε μία τοποθέτηση εφ' όλης της ύλης, στο τέλος της συζήτησης του Τεχνικού Προγράμματος, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου παραθέτει στοιχεία για το έργο που έχει συντελεστεί στον Δήμο Ξηρομέρου, για τις δυσκολίες, για την κατάσταση του Δήμου τον Σεπτέμβριο του 2019 και την προοπτική του σήμερα.

Χαρακτηριστικά είπε:
  • Έχουμε το μεγαλύτερο Τεχνικό Πρόγραμμα από ιδρύσεως του Δήμου Ξηρομέρου, μαζί με τα 6 εκατομμύρια του Τρίτσης για την ύδρευση που θα εγγραφούν.
  • Είμαστε ευχαριστημένοι; Σε κάποια σημεία ναι σε κάποια όχι.
  • Μας λείπει 1 εκατομμύριο ευρώ από το Τεχνικό Πρόγραμμα, που αποφασίσαμε στρατηγικά να το πάμε στα ανταποδοτικά για να μειώσουμε τα τέλη ύδρευσης και να μην αυξήσουμε τα άλλα τέλη, για να σταθούμε δίπλα στους δημότες. Αυτά θα πήγαιναν για έργα στις Κοινότητες.
  • Εκκρεμούν στα διάφορα χρηματοδοτικά εργαλεία προτάσεις του Δήμου πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Μία προίκα για το Δήμο που θα μπουν σε αυτό και στο επόμενο Τεχνικό Πρόγραμμα.
  • Λύνουμε το πρόβλημα του βιολογικού της Αλυζίας με πρόταση χρηματοδότησης ύψους 15 εκατομμύρια ευρώ, με την απουσία και το κρυφτό κάποιων σε αυτό το θέμα να είναι χαρακτηριστική, με σκοπιμότητα κρύβονταν, ενώ σήμερα έρχονται εδώ μέσα να κάνουν αντιπολίτευση.
  • Ακουμπούμε, ανοίγουμε και λύνουμε προβλήματα που άλλοι δεν τα ακουμπούσαν τόσα χρόνια.
  • Εξυγιάναμε τα οικονομικά του Δήμου, γεμίσαμε το άδειο Ταμείο με οικονομία, με χρηστή διαχείριση, αυτό είναι το μεγαλύτερο έργο της δημοτικής αρχής.
Γενικά αναφέρθηκε σε πολλά θέματα και δείτε και ακούστε μόνοι σας την εφ’ όλης της ύλης τοποθέτηση του Δημάρχου Ξηρομέρου:


4 σχόλια:

  1. Εύγε δήμαρχε εύγε για την εφ' όλης ύλης τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου.
    Και αυτονόητο είναι ότι, ο δήμαρχος και ο εκάστοτε δήμαρχος εφαρμόζει τις νόμιμες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστά και λογικά έπραξε η νύν δημοτική αρχή του δήμου μας και αποφάσισε να καλύψει την αντικειμενική αύξηση του ενεργειακού κόστους λειτουργίας των υπηρεσιών του δήμου μας, με αντίστοιχη μείωση σε τεχνικά έργα που θα περιελάμβανε το Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2022 του δήμου μας και μέχρι να εξισορροπηθούνοι αντικειμενικές αιτίες του ενεργειακού θέματος γενικότερα.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
    του δήμου μας : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομα και οι δυσπιστοι που δεν ηταν με τον τριανταφυλλακη το 2019 βλεπουν την διαφορα. Βλεπουν ενα δημαρχο πολυ πολυ καλυτερο απο τον προηγουμενο, με μορφωση, με παιδεια να κανει εργο. Να φερνει χρηματα πρωτοφανη για τον δημο, να κανει μελετες, να κανει εργα, να εχει παρει εργατες ντοποιους και οχι με μαυρα, να εχει γεματο το ταμειο, να πληρωνει και να μη χρωστα, οχι δανεια οχι χρεη.
    Ολοι το 2023 θα ειναι με τον τριανταφυλλακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε με το σχόλιο 10:44 π.μ.
    είτε υποστηρίζουμε ή ψηφίζουμε ως δημότες του δήμου μας, τις εκάστοτε δημοτικές παρατάξεις της συμπολίτευσης και είτε της αντιπολίτευσης του δήμου μας,
    θα πρέπει να συμφωνούμε όταν λαμβάνοναι σωστές δημοτικές αποφάσεις και να επισημαίνονται οι τυχόν λανθασμένες δημοτικές αποφάσεις.
    Οταν λοιπόν η προηγούμενη δημοτική αρχή 2014-2019 του δήμου μας, αποφάσισε την επανεκκίνηση της κατασκευής του ημιτελούς το 2014 ΔΑΚ-Αστακού, που είχε ξεκινήσει η κατασκευή του επι δημαρχίας 2007-2010 του Κ. Παναγιώτη Στάϊκου, προσωπικά και τότε ως υποστηρικτής της αντιπολιτευτικής δημοτικης παράταξης 《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》 είχα επικροτήσει ως θετική την τότε απόφαση της δημοτικής αρχής 2014-2019.
    Καλησπέρα Φίλε συνδημότη μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.