Δήμαρχος Ξηρομέρου: Εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Μύτικα…


Πηγή: Σελίδα Facebook
Δημάρχου Ξηρομέρου.

Εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Μύτικα…
Μετά από 13 χρόνια από το μακρινό 2009, το νέο Κ.Υ. Μύτικα άνοιξε τις πόρτες του για τους δημότες και επισκέπτες της περιοχής.
Να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους οραματίστηκαν το έργο (Τριποτσέρης Τάκης με τους συνεργάτες του), αυτούς που εξασφάλισαν την χρηματοδότηση (Βουλευτής Αιτ/νίας Σαλμάς Μάριος) και διαχρονικά όλες τις Διοικήσεις της Υ.ΠΕ και της Αυτοδιοίκησης.
Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ, κο Καρβέλη Ιωάννη, τον Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ, κο Νικόπουλο Ιωάννη για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, προκειμένου να καταστεί λειτουργικό το Κέντρο Υγείας.
Επίσης, να συγχαρώ τον Διευθυντή του Κ.Υ., κο Χρόνη Ιωάννη, που αποτέλεσε τον καταλύτη σε πολλές διαδικασίες. Τον ενεργό δημότη, κο Νταή Νικόλαο, που ήταν ο οίστρος σε πολλά βήματα.
Το μεγάλο στοίχημα τώρα είναι η στελέχωση του Κ.Υ., για να ανταποκριθεί στον κρίσιμο ρόλο που έχει στον Υγειονομικό Χάρτη.
Από τους επισήμους, παρόν στα σημερινά εγκαίνια οι βουλευτές του νομού κ.κ. Μάριος Σαλμάς, Κώστας Καραγκούνης, Γιώργος Βαρεμένος, ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης, ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου κ. Μιχαήλ Σερασκέρης, η αναπληρώτρια Διοικήτρια κ. Ελένη Φιλιπποπούλου, φυσικά ο Δ/ντης του Κ.Υ. Μύτικα κ. Γιάννης Χρόνης, η Διευθύντρια του ΚΥ Αστακού κ Σοφία Χολή ,ο πρώην υποδιοικητής της 6ης Υ.ΠΕ κ. Μίλτος Ζαμπάρας, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου συμπατριώτης μας Μυτικιώτης κ. Πάνος Παπαδόπουλος, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτ/νίας κα Μαρία Σαλμά, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιάννης Λύτρας, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Βασίλης Πολύζος, Πάνος Παληογιάννης, Λευτέρης Μάντζαρης, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου κα Χριστίνα Τάπραντζη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγιώτης Στάικος (πρώην Δήμαρχος Αστακού), Πάνος Γκόλιας, Νίκος Ζώγας, οι Πρόεδροι Κοινοτήτων κ.κ. Δημήτρης Φάρρος (Μύτικα), Γιώργος Λιοντάκης (Αρχοντοχωρίου), Αρετή Γριτσίπη (Αστακού), Λάμπρος Πραμαγκιούλης (Βάρνακα), ο πολιτευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Θανάσης Παπαθανάσης, η Πρόεδρος του Πανελληνίου Συμβουλίου Επισκεπτών Υγείας και συνεργάτιδα του Δήμου Ξηρομέρου σε θέματα Υγείας, κα Μαρία Σακουφάκη κ.ά.
Τις ευλογίες του Θεού και της Εκκλησίας έδωσαν ο ιερέας του Μύτικα παπά Γιώργης και ο Πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Βασίλειος Πόπης.
1 σχόλιο:

  1. Προχώρα Δημαρχε και άσε τουε άλλους πίσω στο παρελθόν να παρα μιλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.