Μικρές παρεμβάσεις στον Μύτικα για το κυκλοφοριακό.


Με μέριμνα του Δήμου και της Κοινότητας, διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι με ευχαρίστηση, ότι τοποθετούνται κορίνες σε προβληματικά σημεία του οικισμού, για να λυθούν προβλήματα στο κυκλοφοριακό που παρατηρούνται το καλοκαίρι.
Περνώντας λοιπόν είδαμε κορίνες στο προβληματικό σημείο του Αη Νικόλα, όπου μποτιλιάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ επί σειρά ετών, παρά την κίτρινη δαγράμμιση που απαγορεύει το παρκάρισμα στο σημείο πάνω στη στροφή του λεωφορείου, αλλά ασυνείδητοι οδηγοί την αγνοούσαν συστηματικά. Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι κορίνες θα μπουν και σε άλλα σημεία.
Βέβαια το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Μύτικα αλλά και του Αστακού, που έχουν την αυξημένη επισκεψιμότητα το καλοκαίρι, είναι οξύ και χρειάζονται δομικές λύσεις.
Στο φετινό Τεχνικό Πρόγραμμα, διαπιστώσαμε ότι προβλέπονται να εκπονηθούν δύο κυκλοφοριακές μελέτες για Αστακό και Μύτικα, που αυτές θα δείξουν τις βέλτιστες λύσεις για το κυκλοφοριακό και για τους δύο οικισμούς.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.