“ΛΑΪΚΗ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗ” ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Η κοροϊδία έχει και τα όριά της!


“ΛΑΪΚΗ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗ” ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Αστακός 28 Ιουνίου 2022

Η κοροϊδία έχει και τα όριά της!

Η κοροϊδία έχει και τα όριά της. Το Σάββατο 25 Ιουνίου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, με καλεσμένους και παρευρισκόμενους τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, Μιχάλη Σερασκέρη, την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Λύτρα, πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, τους βουλευτές της ΝΔ, Μάριο Σαλμά και Κώστα Καραγκούνη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου, με το επιτελείο του, στήσανε προεκλογική φιέστα, εγκαινιάζοντας το πολύπαθο και λειψό Κέντρο Υγείας Μύτικα.
Παρά τις προσπάθειες που κάνανε από την πλευρά τους, η απουσία των κατοίκων του Ξηρομέρου, ήταν πέρα για πέρα εμφανής.
Το ΚΥ Μύτικα, καλύπτει τις ανάγκες πέντε χωριών Μύτικα, Κανδήλα, Βάρνακα, Παναγούλα, Αρχοντοχώρι και των νησιών Καλάμου και Καστού και τη θερινή περίοδο μαζί με τους επισκέπτες και παραθεριστές τους, ο πληθυσμός φτάνει τους 15.000 ανθρώπους.
Την ίδια ώρα οι ελλείψεις του ΚΥ είναι τεράστιες σε υλικοτεχνική υποδομή και υποστελεχωμένο από προσωπικό. Έχει μόνο έναν μόνιμο γιατρό, δύο νοσηλεύτριες και μία επικουρική μικροβιολόγο.
Έχει ένα μόνο ασθενοφόρο και από τις έξι θέσεις οδηγών του που προβλέπονται, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας, με αποτέλεσμα να παραμένει ακινητοποιημένο!
Σε αυτό το ΚΥ έκαναν εγκαίνια!
Να το χαίρονται!
Ντρέπεται και η ντροπή με τα χάλια τους!

Δημήτρης Κομπλίτσης

Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου
με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”

10 σχόλια:

  1. Όπως πετραδάκι πετραδάκι χτίζεται κάτι το καινούργιο, το ίδιο είναι και για τα δημόσια κτίρια . Και δέν ευθύνεται ο απλός ο κόσμος εάν δέν εγινε το νέο κτίριο στην ώρα του και έγινε μετα απο δώδεκα χρόνια. Και όλοι θέλουμε στην περιοχή μας να λειτουργεί πλήρως με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό το Κέντρο Υγείας.
    Η κριτική πρέπει να γίνεται οχι ομως κριτική σε τοπικούς θεσμικούς φορείς που δέν εχουν και τις ανάλογες αρμοδιότητες για την πολιτική τηε υγείας, αλλά κριτική σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο όπου εκεί λαμβάνονται οι αποφάσεις για την Δημόσια Υγεία.
    Να είμαστε ακριβοδίκαιοι στον καταμερισμό των όποιων πολιτικών ευθυνών υπάρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν γίνεται κάτι καλύτερο έστω και κατα πολύ εκ των υστέρων, είναι πιό ισχυρή η ανάγκη αποδοχής του καλού.
    Και η αρχή για κατι καλύτερο στο θεμα τηε πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή μας, μπορεί μα ειναι << λαι η αρχή το ήμισυ παντός >> για σταδιακή δηλαδή και πληρη λειτουργια των υπηρεσιων στο νέο κτίριο του Κεντρου Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατοχυρώνουμε το καλό και ΠΑΜΕ για το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανήκουμε στον ίδιο πολιτικό χώρο κ. Κομπλίτση αλλά διαφωνώ μαζί σας. Το ΚΥ το θέλουμε και καλώς έγινε. Το ότι κάποιοι το εκμεταλεύονται για προσωπικούς - πολιτικούς λόγους, είναι γνωστό. Έτσι έκαναν πάντοτε, είτε με μικρά είτε με μεγάλα έργα.Τους ακολουθεί όλους αυτούς όμως η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού. Εμείς μπορούμε αυτόν τον προδομένο λαό να τον κάνουμε να αλλάξει πατήματα; Τον άνθρωπο τον κερδίζεις όταν τίμια και καθαρά το καλό το κάνεις καλύτερο. Δεν μηδενίζουμε λοιπόν τα πάντα. Ας προσπαθήσουμε με τις μικρές μας δυνάμεις να κάνουμε το ΚΥ Μύτικα αντάξιο των προσδοκιών του κόσμου της περιοχής.

      Διαγραφή
  4. Προφανώς ο ανώνυμος φιλος 8:26 και ο αντίστοιχος 12:03, θέλουν να μας πουν ότι το ΚΥ Μύτικα σε λίγο καιρό (μια και η αρχή έγινε), θα στελεχωθει με κάθε ειδικότητα, θα εφημερεύουν όλο το 24ωρο γιατροί, θε εκτελούνται μικροβιολογικες και ακτινολογικό εξετάσεις, για τα δε επείγοντα περιστατικά, θα υπάρχει πάντα ασθενοφόρο και οδηγός και μετά ξύπνησες. Όλα αυτά γιατί κάποιοι άθλιοι σπρωχνωνταν προχθες για να φωτογραφηθουν μπροστά στους ιθαγενείς. Αυτό λοιπόν είναι το ήμισυ του παντός. Αν λοιπόν οι δυο σχολιαστές ή μπορει να ειναι και ο ίδιος, δεν είστε διανοητικά υστερούντες (ηλιθιοι), τότε είστε παπαγαλάκια αυτών που εξαπατουν τους κατοίκους της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου την αποψή μου είπα ετσι απλά και μπορεί να ειναι και λάθος η αποψή μου. Και βέναίωε δέν εκπροσωπώ κανέναν φορέα, παρα μόνο την αποψή μου ειπα και με ανιδιοτέλεια και ελπίδα για κάτι καλύτερο στο θέμα της πρωτοβάθμιας υγείας στην περιοχή μας.
      Καλό απογευμα Φιλε συμπατριώτη μας.

      Διαγραφή
    2. διόρθωση : βεβαίως

      Διαγραφή
  5. Όταν γίνεται κάτι καλύτερο έστω και κατα πολύ εκ των υστέρων,
    είναι πιό ισχυρή η ανάγκη αποδοχής του καλού.
    Και η αρχή για κατι καλύτερο στο θεμα της πρωτοβάθμιας υγείας,
    στην περιοχή μας, μπορεί να ειναι και όπως και << κάθε αρχή είναι το ήμισυ του παντός >> για σταδιακή δηλαδή και πληρη λειτουργια
    των υπηρεσιών στο νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι Κε Κομπλιτση λες να το χαιρονται ;
    Εαν εσυ χρειασθεις κατι δεν θα πας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.