Ώρες λειτουργίας για το Μουσείο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ και κάθε μέρα έως τις 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (εκτός 7, 8, 12, 13, 14, 15, 16 & 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ), θα είναι ανοιχτό το Μουσείο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου μας από τις 8:00 μ.μ. έως τις 10:00 μ.μ.
Θα χαρούμε πολύ να το επισκεφτείτε και να δείτε από κοντά αντικείμενα, που φυλάσσονταν σε κάποια σπίτια και προσφέρθηκαν απλόχερα ώστε να δημιουργηθεί αυτό το μουσείο και μας δίνουν την δυνατότητα να κρατήσουμε ζωντανή την Ιστορία του τόπου μας και να γνωρίσουμε την λαϊκή μας παράδοση και κληρονομιά. Για πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα εξής τηλ.: 6944613595 και 6946966560.

Το Δ.Σ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.