Εντάχθηκαν οι δύο προτάσεις του Δήμου Ξηρομέρου για αγροτικές οδοποιίες ύψους 1.489.209,78 €. Το επίσημο έγγραφο.


Εντάχθηκαν οι δύο προτάσεις του Δήμου Ξηρομέρου για αγροτικές οδοποιίες ύψους 1.489.209,78 €, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠ.Α.Α.Τ), στη δράση «Βελτίωση πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδος 2014-2020.
Για τις συγκεκριμένες δύο προτάσεις, κατόπιν μελετών του Δήμου Ξηρομέρου, σας είχαμε ενημερώσει στις 9 Μαρτίου 2022 (δείτε εδώ) και είδαμε ότι πέτυχαν πολύ υψηλή βαθμολογία και έτσι πήραν την έγκριση και δεν έμειναν έξω, όπως συνέβη με πάρα πολλές προτάσεις που πήραν χαμηλή βαθμολογία.
Αναμφίβολα μία θετική εξέλιξη, μιας και πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά έργα για την ποιότητα ζωής των κατοίκων των οικισμών, που αφορούν τα δύο αυτά τεχνικά.

Πρόκειται για τις:
  • Αγροτική οδοποιία Αστακού, με προϋπολογισμό 999.409,78 €, στην θέση 19 του πίνακα με βαθμολογία 95.
  • Αγροτική οδοποιία Κοινότητας Πηγαδίων - Προδόμου - Αγραμπέλου, με προϋπολογισμό 489.800,00 €, στη θέση 39 του πίνακα με βαθμολογία 89.
Δείτε το επίσημο έγγραφο ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

  1. Προ χωράτε προ χωράτε και μπροστά και σταθερά να προ χωράτε
    Προχωράτε προχωράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.