Ξεκίνησαν από χθες στον Μύτικα τα έργα εσωτερικής οδοποιίας σε δύο πολύ προβληματικά σημεία του οικισμού.


Ξεκίνησαν από χθες στον Μύτικα τα έργα εσωτερικής οδοποιίας σε δύο πολύ προβληματικά σημεία του οικισμού, τα οποία περιλαμβάνουν σαν πρώτο βήμα το φρεζάρισμα του υφιστάμενου οδοστρώματος (αν αυτό το πράγμα μπορούσε να λέγεται οδόστρωμα).
Στις εργασίες στον κάτω Μύτικα δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα μιας και κατά το φρεζάρισμα στο βάθος που προέβλεπε η μελέτη, υπήρχαν σε ελάχιστη απόσταση κάτω από το οδόστρωμα σωληνώσεις ύδρευσης. Ο υδραυλικός του Δήμου έχει παρέμβει για να διορθώσει τις μικρές ζημιές.
Θυμίζουμε στους κατοίκους, ότι ο Μύτικας, με την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα το Καλοκαίρι, έχει να δει εργολαβία ασφαλτικών εντός του οικισμού αν δεν κάνουμε λάθος, από την Δημαρχία του Δημήτρη Τριποτσέρη πριν 15 χρόνια.
Επίσης αναφέρουμε ότι η εσωτερική οδοποιία στον Μύτικα, απαιτεί και άλλες παρεμβάσεις, με κυριότερη αυτή της κεντρικής εισόδου από την διασταύρωση στο Βορό έως την εκκλησία του Αη Νικόλα.
Με το καλό λοιπόν να ολοκληρωθούν οι δύο αυτές σημαντικές παρεμβάσεις με τις αρχές της Τέχνης και της Επιστήμης, με τα έργα να ανήκουν στους πολίτες και μόνο και σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή, η οποία απλά πράττει το καθήκον της δουλεύοντας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής ΟΛΩΝ των πολιτών.

4 σχόλια:

 1. Προ χωράτε προ χωράτε και σε νέους δρόμους προ χωράτε
  Προχωράτε προχωράτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όλα τα έργα που γίνονται σε ένα χωριό είναι καλοδεχούμενα, όταν αυτά τα έργα γίνονται όμως πρόχειρα τότε προκαλούν απορίες.. δεν μπορεί η αποξήλωση της παλιάς πίσσας να γίνεται σε βάθος δυο πόντων όταν το ελάχιστο βάθος είναι τουλάχιστον τεσσάρων...για τέτοια έργο μιλάμε..
  iPhone-kvoulieris

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για να σου φύγουν οι απορίες κάτω από την άσφαλτο υπάρχει τσιμέντο, το οποίο η φρέζα δεν μπορεί να σπάσει .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όταν η παλιά πίσσα είναι μόνο 2 πόντους και από κάτω τσιμέντο η αποξήλωση σε εκείνα τα σημεία είναι 2 ποντοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.