Ολοκληρώθηκαν στον Μύτικα τα έργα εσωτερικής οδοποιίας σε δύο πολύ προβληματικά σημεία (φωτογραφίες και videos).


Ολοκληρώθηκαν στον Μύτικα τα έργα εσωτερικής οδοποιίας σε δύο πολύ προβληματικά σημεία του οικισμού, τα οποία περιελαμβάναν:
  • Απόξεση (φρεζάρισμα) στρώσεων υφισταμένου ασφαλτικού ή τσιμεντένιου οδοστρώματος με χρήση αποξεστικού μηχανήματος (φρέζας), στο προβλεπόμενο από την μελέτη βάθος, με ομαλή και ενιαίας κλίσης τελική επιφάνεια.
  • Συγκολλητική επάλειψη επί ασφαλτικής στρώσης ή επί σκυροδέματος με ασφαλτικό διάλυμα.
  • Κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, με ασφαλτόμιγμα παρασκευαζόμενο εν θερμώ.
Θυμίζουμε στους κατοίκους, ότι ο Μύτικας, με την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα το Καλοκαίρι, έχει να δει εργολαβία ασφαλτικών εντός του οικισμού αν δεν κάνουμε λάθος, από την Δημαρχία του Δημήτρη Τριποτσέρη πριν 15 χρόνια.
Επίσης αναφέρουμε ότι η εσωτερική οδοποιία στον Μύτικα, απαιτεί και άλλες παρεμβάσεις, με κυριότερες: 1. Αυτή της κεντρικής εισόδου από την διασταύρωση στο Βορό έως την εκκλησία του Αη Νικόλα και περιμετρικά της και 2. Τον παράλληλο στο κεντρικό δρόμο, από την εκκλησία έως τη νέα πλατεία του Μύτικα και περιμετρικά της. 
Ολοκληρώθηκαν λοιπόν οι δύο αυτές σημαντικές παρεμβάσεις, με τα έργα να ανήκουν στους πολίτες και μόνο και σε καμία εκάστοτε δημοτική αρχή, η οποία απλά πράττει το καθήκον της δουλεύοντας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής ΟΛΩΝ των πολιτών.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.