Επέτειος εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου 1940 στη Μπαμπίνη.


Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου1940 τιμήθηκε από το σχολείο μας με γιορτή μνήμης και τιμής στους ήρωες του 1940, παρουσία του αναπληρωτή Προέδρου Κοινότητας Μπαμπίνης, Βασίλη Μακρυνιώτη, του προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης, Δημήτρη Μπενέκο και των κατοίκων του χωριού μας.
Τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Πατέρα Νικόδημο, στο μνημείο των ηρώων, κατάθεση στεφάνων από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Κοινότητας Βασίλη Μακρυνιώτη, και τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μπαμπίνης.
Εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την κ. Αθηνά Χαραλάμπους, Δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.