Η μηχανή του χρόνου: Ο Μύτικας, οι άνθρωποι του και η θάλασσα.
3 σχόλια:
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.
Γειά σου μπαρμπα Μήτσο Γώγω. Αθάνατε! Εμείς οι Μυτικιώτες οι γύρω στα 50 πάντα μνημονεύουμε το Μήτσο Γώγο όταν μιλάμε για τα καλοκαίρια μας. Και θυμόμαστε πάντα τις βουτιές που κάναμε φεύγοντας το καίκι του Καλάμου. Τι μας θύμισες ρε Βασίλη!
ΑπάντησηΔιαγραφήκαι τον Αλεκο να μας κυνηγαει γιατι δεν αφηναμε να κοιμηθει!
ΔιαγραφήΚαικι τύπου καραβοσκαρο με μια μηχανή χωρίς τεχνολογία και απαγόρευτικα εξυπηρετούσε το χωριό του καθημερινά και το κυριότερο χωρίς επιδότηση ο μητσο γογος πέρασε στην ιστορία
ΑπάντησηΔιαγραφή