Νέα «εμφάνιση» για την ιστοσελίδα Ξηρόμερο News.



Η νέα εμφάνιση έχει ως στόχο την δυνατότητα άμεσης πληροφόρησης, ευκολία κατά τη χρήση, μέσα από τη νέα κατηγοριοποιημένη δομή θεμάτων καθώς και την αλλαγή της αισθητικής της ιστοσελίδας (xiromeronews.blogspot.com).
Η πλήρης αισθητική αναβάθμιση της ιστοσελίδας γίνεται ώστε οι επισκέπτες μας να βρίσκονται πλέον, σε ένα πιο σύγχρονο και μοντέρνο περιβάλλον.
Το Ξηρόμερο News είναι μια προσπάθεια συλλογική, που έχει σκοπό, την ανάδειξη, την πρόοδο και την πηγαία ενημέρωση όλων για τον τόπο μας, να ενώσουμε τις φωνές μας, να συζητήσουμε δημιουργικά, να οργανώσουμε, να διαμορφώσουμε προτάσεις και να βρούμε λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.
Το blog αυτό στήθηκε πριν από δώδεκα χρόνια για να φιλοξενήσει τις φωνές όλων μας. Των ανθρώπων που αγαπάνε τον τόπο μας, από κοντά ή από απόσταση.
Όπως ακριβώς ξεκίνησε έτσι συνεχίζει και σήμερα χωρίς να έχει κανένα κέρδος από διαφημίσεις ή οποιαδήποτε χρηματοδότηση, δύναμή μας είναι μόνο οι αναγνώστες.

-----------------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Καλή συνέχεια στο κορυφαίο Blog Ξηρόμερο News με τους άγραφους κανόνες της κοινότητας των Bloggers πάντα σε ισχύ. Παλιοί Bloggers με αγάπη και μεράκι για το Blogging, αυτούς τους βασικούς άγραφους κανόνες του αλληλοσεβασμού και της αλληλοϋποστήριξης τους τηρούν απαρέγκλιτα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.