Το όμορφο Αρχοντοχώρι από drone, μέσα από το κανάλι Above View.Πηγή: Σελίδα Facebook ''Above View''

Η φωνή του Σωκράτη Μάλαμα, του Αλκίνοου Ιωαννίδη και της Χαρούλας Αλεξίου θα μας ταξιδέψουν στο πανέμορφο Αρχοντοχώρι Αιτωλοακαρνανίας!
Απολαύστε το!

1 σχόλιο:

 1. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους συντελεστές της εν λόγω παραγωγής με την πανοραμική θέα του Αρχοντοχωρίου !
  Και ως απλός δημότης της Κοινότητας Αρχοντοχωρίου και μέλος της τοπικής μας κοινωνίας,
  κατα την προσωπική μου άποψη θα πρέπει να συμβάλλουμε όλοι μας και με τρόπο ανιδιοτελή και δημοκρατικό στην συλλογική προσπάθεια των τοπικών μας θεσμοθετημενων φορέων,
  ώστε να μήν μετονομασθεί και μετατραπεί και η παραλία Αρχοντοχωρίου μήκους ακτογραμμής επτά χιλιομέτρων με τις πεντακάθαρες ακρογιαλιές της σε ΠΟΑΥ.
  Οι τοπικοί μας φορείς δήμος κοινότητες και συλλογικότητες της περιοχής μας,
  είναι υπέρ της χωροθέτησης της ΠΟΑΥ , αλλά να μήν περιλαμβάνει η οριστική της χωροθέτηση, κατεξοχήν Τουριστικες μας Περιοχές και με προοπτικές περαιτέρω πολύπλευρης και ισορροπης ανάπτυξης για την περιοχή μας.
  Καλημέρα !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.