Το βίντεο μικρού μήκους ''Πηγαίνουμε στο Μύτικα'' του Paolo Buttafava.


Επιλέγουμε σήμερα να επαναδημοσιεύσουμε μία εκδήλωση του Καλοκαιριού του 2018, με την διοργάνωση της οποίας ασχοληθήκαμε, για να ξαναθυμηθούμε ένα πολύ νοσταλγικό και συνάμα συγκινητικό βίντεο, από τον φίλο Μυτικιώτη για εμάς, τον Ιταλό Paolo Buttafava.
Μας συγκινούν οι μορφές των ανθρώπων του Μύτικα που απαθανατίζονται στο βίντεο και δεν είναι πλέον αναμεσά μας.

-------------------------

Σε ένα κατάμεστο προαύλιο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα, με τα καθίσματα (πλαστικά και ξύλινα) να μην φθάνουν για τον πολύ κόσμο που συνέρρευσε την Κυριακή 19 Αυγούστου, προβλήθηκε το βίντεο μικρού μήκους με τίτλο «Πηγαίνουμε στο Μύτικα», του επί 42 συναπτά έτη (από το 1976) επισκέπτη του Μύτικα, Ιταλού Paolo Buttafava.
Σε μία βραδιά Ελληνοιταλικής φιλίας, υπό την επιμέλεια του Ναυτικού Ομίλου Μύτικα - Αλυζίας, στα πλαίσια των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων ''Μύτικας Καλοκαίρι 2018'' που διοργανώνει η Τ.Κ. Μύτικα με την χορηγία του ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί στον ίδιο χώρο με τους φίλους μας τους Ιταλούς, που μας τιμούν επί δεκαετίες με την συνεχή παρουσία τους στο χωριό μας.


Δείτε το βίντεο του φίλου Paolo.


2 σχόλια:

  1. Τουριστικό μέρος με προοπτικές
    και εφάμιλλο άλλων τουριστικών προορισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Luogo turistico con prospettive
    e famiglia di altre destinazioni turistiche.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.