Ν. Φαρμάκης: «Το 2023 ας είναι η χρονιά που ο καθένας επιθυμεί».


30 Δεκεμβρίου 2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ν. Φαρμάκης: «Το 2023 ας είναι η χρονιά που ο καθένας επιθυμεί».

Στο μήνυμά του ενόψει του νέου έτους, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει:
«Αφήνουμε πίσω έναν χρόνο με πολλές δυσκολίες, στον οποίο η υγειονομική επιφυλακή συνεχίστηκε ενώ και νέα βαριά σύννεφα για την ειρήνη και την ευημερία των λαών και των πολιτών εμφανίστηκαν στον ορίζοντα.
Ήταν όμως και ένας χρόνος που γέννησε ελπίδες. Που έδειξε πως η προσπάθεια, όταν είναι οργανωμένη και στοχευμένη, φέρνει αποτέλεσμα.
Ο τόπος μας, η Δυτική Ελλάδα, σε πείσμα των δύσκολων καιρών, δεν είναι πια ο «φτωχός συγγενής» του παρελθόντος. Η ανεργία μειώθηκε στα προ οικονομικής κρίσης επίπεδα. Οι επενδύσεις πολλαπλασιάζονται. Προβλήματα του χθες, λύνονται ένα – ένα. Νέα έργα μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης και νέες προοπτικές ανοίγονται μπροστά μας. Και όσο περισσότερο αναδεικνύονται οι πραγματικές δυνάμεις του τόπου μας, τόσο πιο αισιόδοξοι μπορούμε να είμαστε για το μέλλον του.
Υποδεχόμαστε λοιπόν τη νέα χρονιά με επίγνωση των δυσκολιών, αλλά και με την αποφασιστικότητα να συνεχιστεί η προσπάθεια της διαρκούς ανόδου. Δεν ξεχνάμε ποτέ ότι ο τόπος μας είναι οι άνθρωποί του. Δηλαδή, όλοι μας! Με ενότητα και στηριζόμενοι στις δικές μας δυνάμεις πρωτίστως, μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Από καρδιάς ευχές για υγεία και δύναμη, χαρά και αγάπη, σε όλες και όλους.
Το 2023 ας είναι η χρονιά που ο καθένας επιθυμεί.
Στο χέρι μας, είναι!»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.