Ψευδείς ειδήσεις και μικροπολιτική, με δημοσίευση παραποιημένων δημοσίων εγγράφων από Blog με διαχειριστή δημοτικό σύμβουλο του Ξηρομέρου.


Με έκπληξη διαβάσαμε στο διαδίκτυο δημοσίευμα του Blog με διαχειριστή το δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Γεωργούλα, με τον βαρύγδουπο τίτλο: «Εκτός χρηματοδότησης ο Δήμος Ξηρομέρου από τα τέλη διαφήμισης», ότι δήθεν ο Δήμος Ξηρομέρου δεν πήρε χρηματοδότηση από τον θεσμοθετημένο πόρο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο «Έσοδα άρθρου 9 Ν. 2880/2001 – Τέλη Διαφήμισης» (Νο 33 05 0137), που αφορά όλους τους Δήμους και πάνω σε αυτό χτίζει μία λαϊκιστική κριτική, που στηρίζεται σε ένα απόλυτο ψέμα και σε μία παραποίηση δημοσίου εγγράφου!!!
Μάλιστα το προχωρά και περισσότερο και εμφανίζει με μέθοδο κοπτοραπτικής, πίνακα με χρηματοδοτήσεις, όπου δεν υπάρχει ο Δήμος Ξηρομέρου, ο οποίος όπως θα δείτε έντεχνα έχει αφαιρεθεί.

Ο δημοσιευμένος παραποιημένος πίνακας, με σβησμένο τον Δήμο Ξηρομέρου!!! Δεν ξέρουν ότι η Αιτωλοακαρνανία έχει 7 Δήμους;
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν το κανονικό έγγραφο ολόκληρο (δείτε εδώ) και όχι το εντέχνως παραποιημένο και άρα πλαστό από το Blog με διαχειριστή τον κ. Γεωργούλα, όπου ο Δήμος Ξηρομέρου χρηματοδοτείται με 26.780 € για το τέλος διαφήμισης!!!
Επίσης για να μη σας κοροϊδεύουν πολιντικάντηδες τέτοιου τύπου, η κατανομή αυτών των θεσμοθετημένων πόρων του Υπουργείου Εσωτερικών, γίνεται με κριτήριο τον πληθυσμό των Δήμων, για αυτό και ο Δήμος Ξηρομέρου παίρνει από τους 7 Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας το 6ο σε ύψος ποσό, μόνο πάνω από τον Δήμο Θέρμου.
Κύριε Γεωργούλα τα δημόσια έγγραφα φροντίζουμε να τα διαβάζουμε ολόκληρα και εσείς και η συντακτική σας ομάδα και η μονταζιέρα δεν περνά στους πολίτες.
Εκτός από διαχειριστής Blog, είστε πρωτίστως δημοτικός σύμβουλος, μη το ξεχνάτε...

5 σχόλια:

 1. Καθημερινά ακούμε και διαβάζουμε διάφορα σε μια χαώδη κατάσταση.
  Να μήν τα "χαύτουμε" εύκολα ότι ακούμε και διαβάζουμε,
  πρίν τα επαληθεύσουμε με σιγουριά 100 %.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ

  ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο Γεωργούλας δεν μας είπε πριν λίγες ημέρες ότι το Γυμνάσιο δεν έχει πετρέλαιο; τι άλλο θέλετε. Είναι άσχετος ο άνθρωπος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με τον ερχομό του νέου χρόνου και εν όψει των δημοτικων εκλογών του 2023
  η συντονιστική τριμελή επιτροπή της ανεξάρτητης και προοδευτικής
  δημοτικής παράταξης : 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》 του δήμου μας,
  που έχει και την αρμοδιότητα για θέματα που αφορούν την λειτουργία της δημοτικής μας παράταξης,
  θα πρέπει κατα την άποψή μου
  να επικαιροποιηθούν οι προγραμματικές θέσεις στα βασικά θέματα, χρονίζοντα και σύγχρονα θέματα, που απασχολούν την κοινωνια του δήμου μας.
  Και όπως και να προσφέρει και την δυνατότητα για περαιτέρω διεύρυνση της δημοτικής μας παράταξης, με την εθελοντική εγγραφή και νέων μελών-συμπολιτών μας,
  που θα συμφωνούν με το πρόγραμμα της δημοτικής μας παράταξης.
  Μια βασική προγραμματική μας θέση ήταν και είναι η πλήρη στήριξη στην δημοκρατική συλλογική προσπάθεια των θεσμοθετημένων τοπικών μας φορέων και συλλογικοτήτων της οεριοχής μας,
  για σωστη και καλύτερη χωροθετηση της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νησων κ' Αιτωλ/νίας, ως θέση αναπτυξιακού χαρακτήρα για πολύπλευρη και ισόρροπη οικονομική ανάπτυξη για την περιοχή μας.
  Καλή Χρονιά-Χρόνια Πολλά !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης και προοδευτικής δημοτικής παράταξης
  του δήμου μας :《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.