Μετά από πολλά χρόνια, πρόσληψη μόνιμου επιστημονικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στον Δήμο Ξηρομέρου. Το επίσημο έγγραφο.


Αναρτήθηκε σήμερα στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ από το ΑΣΕΠ και το Blog μας το εντόπισε, επίσημο δημόσιο έγγραφο (ΑΔΑ: 91Ρ56Η6-Ρ5Τ), με οριστικό πίνακα προσληφθέντων της προκήρυξης 13Κ/2021, με βάση τον οποίο στον Δήμο Ξηρομέρου έρχονται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, μόνιμο επιστημονικό προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα: 1) Πολιτικός Μηχανικός, 2) Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος και 3) Οικονομολόγος.
Ελπίζουμε να μην βρεθεί κανένας δαιμόνιος δημοτικός σύμβουλος Blogger, συνοδεία πεφωτισμένης «συντακτικής ομάδας», να σβήσει τον Δήμο Ξηρομέρου από το επίσημο έγγραφο και να σας παραμυθιάσει με ανοησολογίες, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν είναι πουθενά.
Τίποτα δεν αποκλείεται. Ως γνωστό η ανοησία είναι αήττητη και τείνει στο άπειρο, ακόμα και χρονιάρες μέρες!
Ας πάμε λίγο στα σοβαρά τώρα.
Όλοι γνωρίζουν και ομολογούν την υποστελέχωση σε προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου και αυτή η διαπίστωση έχει πολλές φορές ακουστεί στα Δημοτικά Συμβούλια του ενιαίου Δήμου Ξηρομέρου, από τον Ιανουάριο του 2011 έως σήμερα, από όλες τις παρατάξεις συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, δηλαδή ότι ο Δήμος Ξηρομέρου χρειάζεται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.
Για όσους παρακολουθούν από παλιά την πορεία του Δήμου Ξηρομέρου, γνωρίζουν την έκθεση του Υπουργείου Εσωτερικών το 2013, υπό τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, όπου ο Δήμος Ξηρομέρου ανήκε στην ομάδα των Δήμων με ελλείπον προσωπικό, 15 θέσεων τον αριθμό, ώστε στοιχειωδώς να μπορεί να λειτουργήσει. Ενδιάμεσα πολλοί μόνιμοι υπάλληλοι έφυγαν για άλλες υπηρεσίες ή συνταξιοδοτήθηκαν.
Η νέα δημοτική αρχή που ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του 2019, βρήκε ένα Δήμο χωρίς υπηρεσίες, με την υποστελέχωση να έχει χτυπήσει βαθύ κόκκινο από την παρατεταμένη αδιαφορία της πρώην δημοτικής αρχής, εξ αιτίας της οικονομικής δυσπραγίας, αποτέλεσμα της μη χρηστής και σπάταλης οικονομικής διαχείρισης.
Αναγκαστική επιλογή για την δημοτική αρχή Τριανταφυλλάκη, η λειτουργία με δίμηνα, με τετράμηνα και οκτάμηνα, αλλά οι μόνιμες προσλήψεις είναι απαραίτητες και το έχουν πει όλοι.
Τον πρώτο χρόνο, έχοντας συμμαζέψει εντυπωσιακά τα οικονομικά του Δήμου, με χρηστή διαχείριση, με οικονομία, με νοικοκυριό, με τήρηση της νομιμότητας, δηλαδή το ακριβώς αντίθετο από την τέως αποτυχημένη διοίκηση του ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', με την ατελείωτη δουλειά του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Σωτήρη Γερόλυμου, έκανε προγραμματισμό μόνιμων προσλήψεων για το 2021 στον Δήμο Ξηρομέρου, του οποίου ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας έχει 22 κενές θέσεις τακτικού προσωπικού(!!!) και αιτήθηκε πρώτη φορά μόνιμες θέσεις.
Σήμερα λοιπόν σας ενημερώνουμε για κάτι πολύ ευχάριστο για όλους τους δημότες, ανεξάρτητα την εκάστοτε δημοτική αρχή, ότι έρχονται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, μόνιμο επιστημονικό προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα: 1) Πολιτικός Μηχανικός, 2) Μηχανολόγος - Ηλεκτρολόγος και 3) Οικονομολόγος.
Η δική μας προσωπική επώνυμη γνώμη είναι ότι, οικονομική εξυγίανση του Δήμου και στήσιμο των υπηρεσιών του, είναι μία από τις ικανές και αναγκαίες συνθήκες που πρέπει να συντρέξουν, ώστε να μπουν οι απαραίτητες βάσεις για να πας παρακάτω.
Μιλάμε για ένα Δήμο Ξηρομέρου που παραδόθηκε κυριολεκτικά διαλυμένος σε όλα τα επίπεδα, με καταρημαγμένα τα σαρκία του, με την επώδυνη και φυσιολογική εξέλιξη, να είναι η ένταξη του στο παρατηρητήριο.
Από το Σεπτέμβριο του 2019, έγινε και συνεχίζει να γίνεται μία μεγάλη και υπεράνθρωπη προσπάθεια να γίνει κανονικός Δήμος, με τα θετικά αποτελέσματα ορατά στον κάθε πολίτη και η δημοτική αρχή σε σχέση και με αυτό θα κριθεί και όχι με το αποτυχημένο παρελθόν της προηγούμενης διοίκησης, η οποία επιθυμεί την παλινόρθωση της με τα ίδια ακριβώς άτομα της αποτυχημένης 5ετίας, για ένα ακόμα πισωγύριμα και αποτελείωμα του Δήμου και των δημοτών.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο του ΑΣΕΠ.

3 σχόλια:

 1. η ανοησια και η παλιανθρωπια πραγματι ειναι αηττητη φιλε μπλοκερ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. λίγο έως και πολύ όλοι ήμαστε και όπως το λές.
   το ζητούμενο είναι να μήν είμαστε πολύ.
   " Ουδείς αλάνθαστος"

   Διαγραφή
 2. Με την 3Κ/2018 έινε πρόσληψη 8.166 ατόμων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων. Ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας αιτήθηκε 7 εργαζόμενους, ο Δήμος Ξηρομέρου αιτήθηκε 0 εργαζόμενους, γιατί ήταν διαλυμένος οικονομικά και μόλις είχε πάρει δάνειο 1 εκατομμύριο.

  https://mytikaspress.blogspot.com/2018/05/8166.html

  Οι ικανοί και δυνατοί σε δράση

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.