Άμεση ανάγκη για αίμα για συμπατριώτη μας Μυτικιώτη.


Παρακαλούμε όλους τους συμπατριώτες μας και ιδιαίτερα αυτούς των Αθηνών, να βοηθήσουν, γιατί υπάρχει άμεση ανάγκη για αίμα για συμπατριώτη μας Μυτικιώτη. Η αδελφή του συμπατριώτη μας ήδη έχει κοινοποιήσει στα Social Media την έκκληση της για βοήθεια.
Ο συμπατριώτης μας είναι σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική. Εχει τη σπάνια ομάδα αίματος μηδέν ρέζους αρνητικό.
Όποιος εχει την ίδια ομάδα αίματος, μπορεί να πάει στο Σωτηρία να δώσει, για να το πάρει αμέσως! Το όνομα είναι Παλμπάς Αθανάσιος του Ευαγγέλου.
Ας βοηθήσουμε όποιος μπορεί και ευχόμαστε ο Θανάσης να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του και γρήγορα να επανέλθει υγιής και δυνατός.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.