Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή, η ανοικτή συγκέντρωση των ''Ενεργών Πολιτών Ξηρομέρου'' στον Αστακό (φωτογραφίες).



Σήμερα Κυριακή 8 Ιανουρίου πραγματοποιήθηκε η ανοικτή συγκέντρωση - συζήτηση για τις δημοτικές εκλογές, από τους ''Ενεργούς Πολίτες Ξηρομέρου''.





























2 σχόλια:

  1. Θα μας πει κάποιος για την ουσία; Υπάρχουν βίντεο του τι λέχθηκε; Υπάρχει κάποια απάντηση στα ερωτήματα που τέθηκαν από πολίτες, όπως εδώ ;

    https://veloutsanews.blogspot.com/2023/01/blog-post_94.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να γίνει μία παράταξη πρώτα πρέπει να έχεις ένα αφήγημα και μία πολύ συγκεκριμένη πολιτική κριτική προς την νυν δημοτική αρχή.
    Επίσης αυτοί που κάνουν την συγκεκριμένη κριτική δεν θα πρέπει να έχουν αποτύχει σε αυτό που κριτικάρουν.
    Δεν μπορεί δηλαδή αυτοί που χρεοκόπησαν τον Δήμο να κάνουν κριτική στα οικονομικά σε αυτόν που νοικοκύρεψε τον Δήμο.
    Αυτοί που έκαναν πλασματικές απευθείας αναθέσεις να κάνει κριτική σε αυτόν που κάνει πραγματικές.
    Αυτοί που δεν έκαναν καμία μελέτη να κάνουν κριτική σε αυτόν που έχει κάνει δεκάδες.
    Αυτοί που φέραν ελάχιστες χρηματοδοτήσεις σε αυτόν που έφερε πολλαπλάσιες.
    Αυτοί που χάσανε 5,5 εκατομμύρια χρηματοδοτήσεις από τη προηγούμενη δημοτική αρχή σε αυτόν που δεν έχασε ευρώ.
    Αυτοί που βρωμούσε ο Δήμος σε αυτούς που τον ξεβρώμισε.
    Αυτοί που είχαν τον σκοτάδι το Δήμο σε αυτόν που τον φώτισε και αρνήθηκαν και καταψήφισα το αναπτυξιακό δάνειο αλλαγής όλου του φωτισμού με λαμπτήρε led που θα ξεπληρώνονταν από την οικονομία στην κατανάλωση. Το θυμάστε αυτό. Είπαν όχι αυτοί που είπαν ναι σε δλανειο 1 εκατομμύριο για χρεή τους που σε 2 χρόνια τα ξαναδημιούργησαν.
    Οι άνθρωποι δεν έχουν αφήγημα και κριτική και φάνηκε 3,5 χρόνια που είναι στην αντιπολίτευση. Κρύβονταν για να μην ψηφίσουν βιολογικό αστακού και αλυζίας, δεν ψήφισαν την μελέτη της παλιόβαρκας, δεν συμμετέχουν και δεν παίρνουν θέση για την ΠΟΑΥ.
    Οι άνθρωποι πολιτικά δεν έχουν να πουν τίποτα γιατί οι ίδιοι δοκιμάστηκαν και χρεοκόπησαν τον Δήμο.
    Αυτό είναι το πρόβλημα τους και προσπαθούν τώρα με εγωισμούς, με γνωστούς πολιτικούς τυχοδιώκτες και με θέματα εκδίκησης και σαχλαμαρίτσες να κάνουν συνδυασμό, να βρουν έναν να βάλει τα λεφτά για να κάνουν απλά το κομμάτι τους.
    Για τον τόπο ούτε τους νοιάζει ούτε έχουν πολιτική άποψη. Είναι ανύπαρκτοι και γυρνάνε στα καφενεία μπαμπαλώντας ανοησίες με κουτσομπολιά και ανοησίες.

    Με όλα αυτά, τα 70 άτομα που μαζεύτηκαν μετρημένα ένα ένα ήταν και πολλοί! Γράφουν τώρα άλλος για 200, άλλος για 250, κάτι άλλοι γυρολόγοι στα καφενεία λένε για πάνω από 300! Κοροιδεύουν τον εαυτό τους και προσπαθούν να κοροιδέψουν και όλους για να πέσει χρήμα στις εκλογές και αν ωφεληθούν.

    Πλέον ο κόσμος έχει ενημέρωση για τα θέματα και οι μπαρουφολογία του καφενείου από μπουρδολόγους παραγοντίσκους και κατά φαντασία ηγετίσκους δεν περνά στο κόσμο.

    Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.