Καλό ταξίδι στο γελαστό παιδί το Νάσο Παλμπά.


Της Γεωργίας Παλουμπά.

Χτες το μεσημέρι κηδεύτηκε ο ξάδερφός μου, Νάσος Παλμπάς, στα Μέθανα. Η απόσταση από τον Μύτικα και την Κανδήλα μεγάλη και όπως ήταν φυσικό λίγοι ήμασταν οι φίλοι και συγγενείς από την πατρίδα του, που τον συνοδέψαμε στο τελευταίο του ταξίδι.
Έφυγε όμως με τη συνοδεία πλήθους κόσμου από τη νέα του πατρίδα, τα Μέθανα και τον Γαλατά όπου υπηρετούσε ως Αρχιφύλακας.
Η Ελληνική Αστυνομία απέδωσε τιμές και όλοι είχαν έναν καλό λόγο για τον Νάσο, συμμετείχαν στο πένθος της οικογένειας και έχυσαν τα δάκρυά τους, ιδιαίτερα με την ομιλία συναδέλφου του αστυνομικού.
Παρηγορητική για εμάς τους συγγενείς, ήταν η διαπίστωση πως η νέα του πατρίδα πρόσφερε στον Νάσο, εκτός από την όμορφη οικογένειά του, μια όμορφη ζωή με την αγάπη, τον σεβασμό και την αναγνώριση του καλού χαρακτήρα του από την τοπική κοινωνία.
Εύχομαι ο Θεός να δώσει δύναμη στα αδέρφια του, στη γυναίκα και τα παιδιά του να συνεχίσουν τη ζωή τους και να τον θυμούνται ως ένα γελαστό παιδί, όπως θα τον θυμόμαστε κι εμείς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.