Κάλεσμα Επιτροπής Αγώνα: Υπογράφω για την προσφυγή στο ΣτΕ. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα για την υπόθεση μας.


17/2/2023
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΑΛΑΜΟΥ – ΚΑΣΤΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ Π.Ο.Α.Υ ΕΧΙΝΑΔΩΝ
ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Υπογράφω για την προσφυγή στο ΣτΕ.
Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα για την υπόθεση μας.

Δικαίωμα για συμμετοχή στην αίτηση ακύρωσης του Π.Δ στο ΣτΕ από τον Δήμο Ξηρομέρου, έχουν φορείς (Δήμοι, ΚΕΔΕ, ΠΕΔ, Περιφέρειες, Περιβαλλοντικοί Σύλλογοι κ.λπ, με σχετική απόφαση συλλογικού τους οργάνου), δημότες Δήμου Ξηρομέρου - Καλάμου - Καστού και όσοι δεν είναι δημότες, αλλά έχουν ιδιοκτησία στις ανωτέρω περιοχές.

Για την συμμετοχή στην προσφυγή στο ΣτΕ του Δήμου Ξηρομέρου για την Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, η διαδικασία είναι η εξής:

1. Υπογραφή ατομικά οπουδήποτε και αν κατοικείτε.
Με την Αστυνομική σας Ταυτότητα και με το ΑΦΜ, πηγαίνετε σε ένα συμβολαιογράφο της επιλογής σας, με το πληρεξούσιο σε ηλεκτρονική μορφή που επισυνάπτεται παρακάτω και πληρώνετε το κόστος. Το υπογεγραμμένο πληρεξούσιο το στέλνετε στο e-mail: epitragona2020@gmail.com μαζί με το Ε9 (taxisnet) ή αντί για το Ε9, μία βεβαίωση ότι είστε δημότης Δήμου Ξηρομέρου ή Καλάμου ή Καστού {Λευκάδας} (Πιστοποιητικό γέννησης gov.gr). Αυτό απαιτείται για κατοχύρωση του έννομου συμφέροντος.

2. Υπογραφή ομαδικά οπουδήποτε και αν κατοικείτε.
Μπορείτε να συνεννοηθείτε με άλλα 3-5 άτομα που ενδιαφέρονται και με την Αστυνομική σας Ταυτότητα και με το ΑΦΜ, πηγαίνετε σε ένα συμβολαιογράφο της επιλογής σας, με το πληρεξούσιο σε ηλεκτρονική μορφή που επισυνάπτεται παρακάτω και πληρώνετε το κόστος, το οποίο το μοιράζεστε. Το υπογεγραμμένο πληρεξούσιο το στέλνετε στο e-mail: epitragona2020@gmail.com μαζί με τα Ε9 (taxisnet) ή αντί για τα Ε9, μία βεβαίωση ότι είστε δημότες Δήμου Ξηρομέρου ή Καλάμου ή Καστού {Λευκάδας} (Πιστοποιητικό γέννησης gov.gr). Αυτό απαιτείται για κατοχύρωση του έννομου συμφέροντος.

Αν δεν επιλέξετε την επιλογή 1 και δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με άλλα άτομα, (επιλογή 2), για Αθήνα επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να προγραμματίσουμε εμείς κάποιο γκρουπ που θα συμμετάσχετε. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνήστε με τον (Παναγιώτης 6977429865) και θα τα οργανώσει ο ίδιος.

3. Για τους κατοίκους στην Δ.Ε. Αλυζίας, Καλάμου και Καστού.
Για την Δ.Ε. Αλυζίας (Αρχοντοχώρι, Βάρνακας, Κανδήλα, Μύτικας, Παναγούλα), Κάλαμο και Καστό, με φωτοτυπία της ταυτότητας και μαζί με το Ε9 (taxisnet) ή αντί για το Ε9, μία βεβαίωση ότι είστε δημότες Δήμου Ξηρομέρου ή Καλάμου ή Καστού {Λευκάδας} (Πιστοποιητικό γέννησης gov.gr).
Τα παραπάνω χαρτιά μπορείτε να τα πηγαίνετε στον Πρόεδρο της Κοινότητας Μύτικα Δημήτρη Φάρρο (6972407583) που θα τα συγκεντρώνει, με τη βοήθεια του Αντιδημάρχου Λευτέρη Κατσαούνη (6973999750) και του μέλους της Επιτροπής Αγώνα Βασίλη Σούλα (6972815949), αφήνοντας και το τηλέφωνο σας επικοινωνίας. Μπορείτε να τα στείλετε και στο e-mail: epitragona2020@gmail.com, πάλι αφήνοντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Κατόπιν τα χαρτιά θα πηγαίνουν κατά ομάδες των 5 ατόμων στην Συμβολαιογράφο Μύτικα και όταν το ομαδικό πληρεξούσιο θα είναι έτοιμο, θα ειδοποιούνται τα συγκεκριμένα άτομα τηλεφωνικά να περνάνε από το Συμβολαιογραφείο μία συγκεκριμένη ώρα και εντός λεπτού να υπογράφουν, να πληρώνουν με μοίρασμα μόνο 13 € το άτομο και να φεύγουν.

4. Για τους κατοίκους στην Δ.Ε. Αστακού και Φυτειών.
Για την Δ.Ε. Αστακού και Φυτειών, με φωτοτυπία της ταυτότητας και μαζί με το Ε9 (taxisnet) ή αντί για το Ε9, μία βεβαίωση ότι είστε δημότες Δήμου Ξηρομέρου (Πιστοποιητικό γέννησης gov.gr).
Τα παραπάνω χαρτιά μπορείτε να τα πηγαίνετε στο Δημαρχείο στον Αστακό στην κα Πανωραία Πανταζή (2646360527) που θα τα συγκεντρώνει, με τη βοήθεια του δημοτικού συμβούλου Κώστα Μπαμπούρη (6977583694) και της Προέδρου της Κοινότητας Αστακού Αρετής Γριτσίπη (6970464135), αφήνοντας και το τηλέφωνο σας επικοινωνίας. Μπορείτε να τα στείλετε και στο e-mail: epitragona2020@gmail.com, πάλι αφήνοντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Κατόπιν τα χαρτιά θα πηγαίνουν κατά ομάδες των 5 ατόμων στην Συμβολαιογράφο Αστακού και όταν το ομαδικό πληρεξούσιο θα είναι έτοιμο, θα ειδοποιούνται τα συγκεκριμένα άτομα τηλεφωνικά να περνάνε από το Συμβολαιογραφείο μία συγκεκριμένη ώρα και εντός λεπτού να υπογράφουν, να πληρώνουν με μοίρασμα μόνο το ΦΠΑ (ελάχιστο το κόστος) του πληρεξουσίου και να φεύγουν.

Το πληρεξούσιο σε ηλεκτρονική μορφή:

1 σχόλιο:

  1. δεν νοείται άνθρωπος του τουρισμού και επαγγελματίας να μην βάλει το όνομα του και να μην συμμετέχει στη προσφυγή με τη δικηγόρο του Δήμου Ξηρομέρου, πληρωμένη από τον Δήμο, δηλαδή όλους εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.