Μετά την άνοδο στη Β' κατηγορία και πρωταθλήτρια η Α.Ε Αλυζίας στην Γ' κατηγορία. Ισόπαλος 1 - 1, ο τελευταίος αγώνας που ήταν εκτός με την Α.Ε Χάλκειας (φωτογραφίες και video).


Λήξη του φετινού πρωταθλήματος μετά από 14 αγωνιστικές, με επίτευξη όλων των στόχων για την Α.Ε Αλυζίας, με άνοδο στην Β' κατηγορία και κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας. Ισόπαλος 1 - 1, ο τελευταίος αγώνας που ήταν εκτός έδρας με την Α.Ε Χάλκειας, η οποία ήταν στην 2η θέση και μόνο με ήττα με 4 γκολ διαφορά η Α.Ε Αλυζίας θα έχανε την 1η θέση. 
Συγχαίρουμε την ομάδα μας για την άνοδο στη Β' κατηγορία και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ' κατηγορίας, παίχτες, προπονητικό τιμ και Διοίκηση.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και με καλή οργάνωση και προγραμματισμό, να μας δώσουνε την ευκαιρία του χρόνου να παρακολουθήσουμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι ωραίο ποδόσφαιρο σε μία ανώτερη κατηγορία και αυτοί ως παίχτες και διοίκηση, να μπορούν να συμμετέχουν σε ένα κοινωνικό γεγονός όπως αυτό του ποδοσφαίρου, υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Τη νέα χρονιά λοιπόν η Α.Ε. Αλυζίας επιστρέφει στην Β' κατηγορία, όπου κακά τα ψέμματα εκεί είναι και η φυσιολογική της θέση και αν τύχει μία καλή φουρνιά παικτών, γιατί όχι και η Α' κατηγορία, όταν μιλάμε για μία δεξαμενή παικτών 5 χωριών της Αλυζίας (Αρχοντοχώρι, Βάρνακας, Κανδήλα, Μύτικας, Παναγούλα), που έχει μεγάλη παράδοση παραγωγής καλών παικτών.

Στα αγωνιστικά τώρα:
Ο αγώνας έγινε μπροστά σε 120 οπαδούς και σε εντός ορίων φανατισμένη ατμόσφαιρα, με μπαλόνια, βεγγαλικά και καπνογόνα.
Στην αρχή μπήκε δυνατά η Α.Ε Χάλκειας.
Στο 10', σέντρα ο Τζώρος σουτ ο Παλιτζάι, διωχνει ο Σακουφάκης Β.
Στο 15', πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές, κεφαλιά λίγο άουτ.
Στ 18', κόρνερ Κεραμίδα Π. για την Α.Ε Αλυζίας, σουτ Δρακά Β, μπλοκάρει δύσκολα ο Χασαπογιάννης.
Στο 21', δυνατό σουτ ο Τζώρος, διώχνει εντυπωσιακά ο Σακουφάκης Β.
Στο 29', μπάσιμο ο Τζώρος, τον ανατρεπει ο Σκαρογιάννης Δ., πέναλτυ από τον διαιτητή του αγώνα, εκτελεό ο Γιαβρούτας και 1 - 0.
Στο 33', δυνατό σουτ ο Ζιάκας, κάθετο δοκάρι στην εστία του Σακουφάκη Β. και άουτ.
Στο 48', σέντρα Παπανικόλα Γ., κεφαλιά ο Γκάλιας Μ., άουτ η μπάλα.
Στο 57', σέντρα Κεραμίδα Π., τετ α τετ ο Γκόλιας Μ., σουτ λίγο άουτ.
Στο 64', οι γηπεδούχοι ζητούν έντονα πέναλτυ σε ανατροπή, αλλά ο ρέφερι λέει παίζετε.
Στο 65', μακρινή πάσα του Δρακά Β. στον Γεωργαλή Β., πλασέ και οριζόντιο δοκάρι.
Στο 67', μπάσιμο και δυνατό σουτ ο Παλιτζάς για την Α.Ε Χάλκειας, άουτ.
Στο 84', δυνατό σουτ ο Λυγκώνης Β., διώχνει δύσκολα ο Χασαπογιάννης.
Στο 88', ωραία πάσα στον Κεραμίδα Π., σουτ και δοκάρι.
Στο 89', κόρνερ του Δρακά Β., η μπάλα στρώνεται στον Κεραμίδα, σουτ στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο βετεράνος Ταμπάκης Κ. με δυνατό σουτ ισοφαρίζει για την Α.Ε Αλυζίας σε 1 - 1.
Στο 90', ύστατη προσπάθεια σε κόρνερ των γηπεδούχων, κεφαλιά λίγο άουτ του Παλιτζά.
Με την λήξη του αγώνα ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί των μελών της αποστολής της Α.Ε Αλυζίας, με άνοιγμα της σαμπάνιας, με το κύπελλο του πρωταθλήματος, φωτογραφίες, γέλια, πειράγματα, κεράσματα σε στάση του λεοφωρείου, απ' όλα είχε το μενού.
Στα ευχάριστα η συμμετοχή νέων παιχτών.
Οι Γκόλιας, Παβέλης, Γεωργαλής, Πουρνάρας που ακολούθησαν την αποστολή, δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν άμεσα την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Ουδείς από τους παίκτες μας υστέρησε την φετινή ποδοσαφιρική χρονιά, έδωσαν μάχες όλοι. Άψογο κοουτσάρισμα από τον Σπύρο Καϋμενάκη και από κοντά στην ομάδα όλα τα μέλη της Διοίκησης. Εν αναμονή του γλεντιού από την Διοίκηση τώρα...
Ακολουθούν τα αποτελέσματα και η βαθμολογία, μετά από όλες και τις 14 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προερχόμενα από το site:






























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.