Συντήρηση στα δυο κιόσκια στην Σκουρτού Ξηρομέρου (παρατηρητήριο).



Τα ξύλινα στέγαστρα (κιόσκια) στη Σκουρτού έχουν υποστεί φυσιολογικές φθορές από τον χρόνο και χρειάζονται συντήρηση. Το έργο της συντήρησης είδη ξεκινήσει από συνεργείο, σε συνεργασία του Προέδρου Κοινότητας Σκουρτούς Στάμου Τζογάνη με το Δήμο Ξηρομέρου και σε λίγο χρονικό διάστημα θα γίνουν και πάλι επισκέψιμα και θα μπορούν οι ντόπιοι και οι διερχόμενοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια, τη καταπληκτική θέα στο Βελανιδοδάσος Ξηρομέρου.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποκατάσταση τα δοκάρια από τα κιόσκια, τα σπασμένα κεραμιδιά θα γίνει το βάψιμο και θα καθαριστεί ο χώρος από σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα.


Ο Πρόεδρος της κοινότητας Σκουρτούς Στάμος Τζογάνης μας δήλωσε ότι: «Ο Δήμος Ξηρομέρου αναμορφώνει τα κιόσκια και έδειξε ότι άμα θέλουμε, μπορούμε να πετύχουμε πολλά με ελάχιστα χρήματα, καλή οργάνωση και πάνω από όλα καλή διάθεση. Η συντήρηση θα είναι έτοιμη, μέσα σε λίγες μόνο μέρες και τα κιόσκια θα παραδοθούν στους επισκέπτες και πάλι ασφαλή και σίγουρα, για να απολαμβάνουν και να θαυμάζουν τη φύση».






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.