Ξεκίνησε η υλοποίηση της δράσης του Αντώνης Τρίτσης: «Ολοκληρωμένη ψηφιακή ανάδειξη του πολιτιστικού και τουριστικού πλούτου του Δήμου Ξηρομέρου».

Στις 11 Ιουνίου 2021, με επίσημο δελτίο τύπου η δημοτική αρχή μας ενημέρωσε με λεπτομέρεια για δέκα (10) προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 11.009.114,73 €, για ένταξη σε πολλαπλές δράσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης (ΑΤ). Η ενημέρωση συνοδεύονταν και από ένα πολύ σύντομο βίντεο (δείτε εδώ).
Κατόπιν σας ενημερώσαμε ότι με το υπ' αριθ. πρωτ. 6808/12-01-2022 (ΑΔΑ: ΨΕΨΧ46ΜΤΛ6-ΦΥΙ), είχαμε τη πρώτη ένταξη για τον Δήμο Ξηρομέρου στο Αντώνης Τρίτσης. Ήταν η πρόταση της πρόσκλησης ΑΤ14: «Ολοκληρωμένη ψηφιακή ανάδειξη του πολιτιστικού και τουριστικού πλούτου του Δήμου Ξηρομέρου», με προϋπολογισμό 37.200 € (δείτε εδώ).
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι το έργο αυτό ξεκίνησε να υλοποιείται και θα αποδώσει στο Δήμο Ξηρομέρου μια ενοποιημένη ψηφιακή πλατφόρμα διαχείρισης με καθαρά πολιτιστικό και τουριστικό περιεχόμενο.
Σ' αυτή την ιστοσελίδα θα καταχωρηθούν όλα τα σημεία ενδιαφέροντος ανά κατηγορία με περιγραφικά στοιχεία (φωτογραφίες, κείμενα, κ.ά.) και χωρικές συντεταγμένες.
Επιπλέον μέσα από την ιστοσελίδα θα μπορεί ο χρήστης να βλέπει: - Εικονικές περιηγήσεις VR 360o - Βίντεο - Φωτογραφίες πολιτιστικών αξιοθέατων και σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου Ξηρομέρου.
Με το έργο αυτό ενισχύεται η προβολή του Δήμου Ξηρομέρου, αναδεικνύεται το πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και ιστορικό απόθεμα της περιοχής, το οποίο πλέον θα είναι προσβάσιμο μέσω της ψηφιοποίησης από κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές χρηστών απ' όλο το κόσμο.
Πρόκειται για την εξωστρέφεια και την προβολή, κάτι που έλειπε και λείπει από τον Δήμο Ξηρομέρου.

1 σχόλιο:

  1. α δεν ειναι ενα cd με τραγουδι 5 λεπτων που μας ειπε ενας καλα ενημερωμενος δημοτικος συμβουλος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.