Ο χρόνος σταμάτησε: Γιατί ρε Μιχάλη; Και εσύ πώς μας αφήνεις;


Του Πάνου Παπαδόπουλου.

Ο Χάρος το φύλαγε… Δύο σε ένα… Και εσύ Μιχάλη πήγες να απαντήσεις το Νίκο. Ήθελες λέει να έρθεις στην κηδεία του στο χωριό. Το ραντεβού με τον γιατρό σου – λόγω holder – το απέτρεψε. Σε βρήκαν κατάκοιτο, όταν σε αναζήτησαν Μιχάλη μας. Μια ατέλειωτη σειρά σημαντικών απωλειών Μυτικιωτών της Αθήνας: Κωστάγγελος, καπετάν Γιάννης Μουρκούσης, Ντίνος Σαμαντάς, Μίτσης, Τσακνής και τώρα εσύ Μιχάλη Σκαρογιάννη.
Ήσουν “αετός” της παρέας, του τραγουδιού και της ομορφιάς των στιγμών. Ήσουν ο άνθρωπος που επαγγελματικά βοήθησες σωρεία συμπολιτών μας από όλη την Αιτωλοακαρνανία να ξεκινήσει το όμορφο ταξίδι της ζωής. Άφησες στίγμα ανεξίτηλο. Οι κόρες σου θρηνούν την αναντικατάστατη απουσία σου. Έζησες μια γεμάτη ζωή… Όμως, όπως τελευταία μου είχες εκμυστηρευθεί, υπήρχε και ζωή που δεν έζησες…
Αντίο Μιχάλη μας.

Πάνος Παπαδόπουλος

--------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους του. Καλό ταξίδι Μίχα...

* Στον Άγιο Νικόλα Μύτικα την Παρασκευή 24 Μαρτίου και ώρα 03:00 μ.μ. θα τελεστεί η κηδεία του Μιχάλη Σκαρογιάννη, που εφυγε από την ζωή την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 (Πηγή: ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS).

1 σχόλιο:

  1. Α ρε Μιχαλη !!! Κομματι κι εσυ της ζωης μας !!! Φτωχαίνει το σεργιάνι του Μυτικα , το γέμιζες με τα γέλια σου και τα τραγούδια σου !!! Θα σε θυμομαστε και θα σε αναζητούμε τα καλοκαιρια στο χωριο !!!! Καλο δρόμο στον ουρανό του Μυτικα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.