Βγήκανε τα μαχαίρια σε «ενδοοικογενειακή» υπόθεση, μεταξύ των δύο συγγενών παρατάξεων κατά την εκτίμηση μας: «ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» και «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ».


Με σημερινή ανακοίνωση - αφιέρωση από τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Αλέξανδρο Σάββα, με τίτλο «Αφιέρωση στον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη», είχαμε κάποιες συγκεκριμένες αναφορές προς αυτόν, για μία συνάντηση, όπου ο κ. Γαλούνης τους έκανε λέει ένα αίτημα που δεν το αναφέρει ο κ. Σάββας, και αυτός του έκανε μία άγνωστη σημαντική πρόταση, που πάλι δεν την αναφέρει, που ο κ. Γαλούνης απέρριψε.
Η ανακοίνωση του κ. Σάββα δημοσιεύτηκε στο Blog του συνεργάτη του και δημοτικού συμβούλου Κώστα Γεωργούλα https://www.xiromero.gr και στο https://www.dragamesto.gr
Ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης απάντησε με σχετικό του δημοσίευμα στο https://veloutsanews.blogspot.com αναφέροντας ότι τον καλέσανε και τον παρακαλέσανε από τον συνδυασμό του κ. Σάββα να βοηθήσει στις εκλογές και στη κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Δίνει επιπλέον κάποιες πληροφορίες για κάποια ραντεβού και συζητήσεις σε Ξενοδοχείο στο Αγρίνιο, με πρόταση κατ' αυτόν που δέχτηκε να είναι ο Νο2 στον Δήμο Ξηρομέρου ως Γενικός Γραμματέας και ενδεχόμενη συμφωνία μεταξύ των παρατάξεων «ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» και «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ».
Διαβάστε μόνοι σας περί τίνος πρόκειται για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.
Η δική μας πολιτική εκτίμηση είναι ότι, βγήκανε τα μαχαίρια σε «ενδοοικογενειακή» υπόθεση, μεταξύ δύο συγγενών παρατάξεων. Αν θυμηθούνε το παρελθόν με τους ισχυρούς δεσμούς και τη ποικιλότροπη αλληλοϋποστήριξη, θα διώξουν τα σύννεφα τελικά και θα μονιάσουνε πάλι. Άλλωστε ο κ. Αλέξανδρος Σάββας και ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης πάντα μαζί ήταν για πολλά χρόνια.

2 σχόλια:

  1. Χωρίς πολλά λόγια και τυμπανοκρουσίες, η καλύτερη μέχρι σήμερα Δημοτική αρχή. Μπορεί πολιτικά - κομματικά να είμαι απέναντι, όμως δυστυχώς για κάποιους αυτή είναι η αλήθεια.Έγιναν πολλά αλλά δεν έγιναν και άλλα πολλά. Αν οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές ειχαν κανει αξιόλογο έργο, σήμερα η κατάσταση θα ήταν πολύ διαφορετική. Οι δημότες οφείλουν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία γιατί τα δείγματα δουλειάς έχουν θετικό πρόσημο. Χωρίς τυφλό κομματικό φανατισμό αλλά με εντιμότητα για να παμε μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχεται ο κ. Σάββας στον Γαλούνη "να ξαναβρεί το δρόμο του"!!! Με άλλα λόγια να ξαναγίνει αυτό που ήταν και υποστήριζε με πάθος και ο κ. Σάββας!! Που όλοι γνωρίζουμε και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών καταδίκασε, οριστικά και αμετάκλητα. Τελικά ο υπό κατασκευή συνδυασμός του κ. Σάββα αποτελεί την άλλη - και χειρότερη - πλευρά του .ίδιου νομίσματος. Ένα "υποσχόμενο" άλμα προς τα πίσω. Που τελικά θα μείνει στα αζήτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.