Στο “πάνθεο” των απόντων και ο Στάθης Λεκατσάς (Αμπάριας)…


Του Πάνου Παπαδόπουλου.

Φαίνεται ότι διαισθάνθηκες την “αποχώρηση” των άλλων αδελφικών σου φίλων… Σαν κάτι να σου είχε δώσει το στίγμα ότι έρχεται το μοιραίο… Έφυγες και εσύ σήμερα 30/3/2023, τις πρωινές ώρες, ξεψυχώντας στα χέρια του λατρευτού σου Νίκου Τζεφρώνη (Καραμέλα).
Αντίο αγαπημένε μας μπάρμπα Στάθη Λεκατσά (Αμπάρια). Καλή αντάμωση στο “πάνθεο” των Μυτικιωτών που άφησαν ανεξίτηλο το δικό τους σημάδι στην ευημερία και την πρόοδο του Μύτικά μας (Πρόεδρος Κοινότητας 1978-1981).
Η καθαρότητα, η εντιμότητα και η οξύνοια σκέψης και πνεύματος σε διέκρινε μέχρι πρότινος και μας τα αφήνεις ως παρακαταθήκη.
Θερμά συλλυπητήρια στη Σία, τη Λαμπρινή και τον Πάνο για τον αβάσταχτο πόνο τους.

Με πολύ σεβασμό

Πάνος Παπαδόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Στο καλο Στάθη , γνήσιε Μυτικιωτη !! Ομορφηνες τα χρονια μας οταν ήμασταν στο Δημοτικο σχολείο με το σινεμά που βλέπαμε στο καφενείο του Καραμελα , Λατέρνα, Φτώχεια και Φιλότιμο ηταν η πρώτη ταινία που είδα , αν και μικρούλα τοτε , σαν τωρα σε θυμαμαι πισω απο τον προβολέα !!! Και μολις πηγα στο Γυμνάσιο στον Αςτακο , εγινε η Δικτατορία , μας έφεραν ολους τους μαθητές με το καΐκι στον Μυτικα το βραδυ εκεινο και εςυ ανέλαβες να με παραδώσεις στην μάνα μου γιατι ησουν στα ΤΕΑ !!! Βασούλα μην φοβάσαι μου είπες , εγω ήμουνα πολυ φοβισμένη , θα σε παω στην μανα σου !! Αθηνα σου την παραδίδω της είπες !!! Παντα είχες εναν καλο λόγο για μένα , και οταν γνώρισες τον άνδρα μου του είπες τα καλυτερα λογια για μένα !!! Σε αγαπούσαμε πολυ και οι δυο , οπως και η μανα μου, και παντα τα λέγαμε !!! Στο καλο Σταθη , σε περιμένουν πολλοι εκει που πας , θα ξανα συναντηςεις και την Βουλα που σου στέρησε τοσο πρόωρα ο θάνατος !!!! Η αγορά φτωχότερη πια !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.