Δελτίο τύπου ΤΕΕ Αιτ/νίας: Ολοκληρώθηκε ο πρωτοβάθμιος έλεγχος των σχολικών μονάδων των Δήμων Ξηρομέρου και Θέρμου.


Το πόρισμα της επιστημονικής ομάδας εργασίας με τίτλο: «Πρωτοβάθμιος Έλεγχος των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξηρομέρου από άποψη πυροπροστασίας, επικινδυνότητας εξοπλισμού και εγκαταστάσεων και αντισεισμικής θωράκισης των κτιρίων», παρέδωσε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Λίνος Μπλέτσας στο Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη την Τετάρτη 24/05/2023.
Ο κ. Μπλέτσας ανέλυσε τα δεδομένα του πορίσματος και εστίασε στα θέματα, που χρήζουν περαιτέρω τεχνικής εμβάθυνσης. Ο Δήμαρχος κ. Τριανταφυλλάκης ευχαρίστησε το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας για την άψογη συνεργασία και την αρωγή του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ στο ευαίσθητο θέμα του ελέγχου στις σχολικές μονάδες του Δήμου, ενώ παράλληλα ανέπτυξε το φάσμα των τεχνικών θεμάτων στα οποία οι δύο φορείς μπορούν να εμβαθύνουν τη συνεργασία τους στο άμεσο μέλλον, όπως για παράδειγμα τα επερχόμενα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια.
Το αντίστοιχο πόρισμα για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Θέρμου, παραδόθηκε την Πέμπτη 25/05/2023 στο Δήμαρχο κ. Σπυρίδωνα Κωνσταντάρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και άλλα τεχνικά θέματα, που αφορούν το Δήμο Θέρμου. Υποδομές, Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια και η αναπτυξιακή διάσταση της Λίμνης Τριχωνίδας τέθηκαν επί τάπητος με την υπόμνηση, ότι η συνεργασία των δύο φορέων θα συνεχιστεί και θα ενταθεί έτι περαιτέρω.
Στις ανωτέρω συναντήσεις συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας κ. Δ. Κανάτας, ο Γ.Γ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, καθώς και μηχανικοί των Δήμων και μέλη των ομάδων εργασίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.