Πολλαπλές δράσεις ευπρεπισμού στην Κοινότητα Μύτικα (φωτογραφίες από τον Πρόεδρο του Μύτικα).


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα χόρτα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, που ενώ κόπηκαν σε όλα τα χωριά πριν το Πάσχα, και πάρα πολλές φορές μετέπειτα, λόγω του καιρού που συνεχίζει να βρέχει σαν να είναι χειμώνας, παρότι είμαστε για τα καλά στο Καλοκαίρι, τα χόρτα έχουν θεριέψει πάλι μέσα σε λίγες μέρες σε όλα τα χωριά (και στον Μύτικα), τα οποία είναι 19 στο Δήμο Ξηρομέρου, για όσους δεν γνωρίζουν.
Στον Μύτικα ξεκίνησε η κοπή χόρτων για πολλοστή φορά, από τα έξω του οικισμού (κεντρικός δρόμος), προς το εσωτερικό του οικισμού και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.
Ο Δήμος Ξηρομέρου έχοντας στη διαθεσή του πλέον περισσότερο εποχικό προσωπικό, ξεκινάει πάλι το κόψιμο των χόρτων και προσπαθεί να προλάβει και για τα 19 χωριά, γιατί η κατάσταση με τα χόρτα είναι όπως πριν την παρέμβαση του Πάσχα, με τα χόρτα πραγματικά λόγω των παρατεταμένων βροχοπτώσεων, να έχουν πλημμυρίσει τους 19 οικισμούς και αυτό δεν ισχύει μόνο στο δικό μας Δήμο. Τα ίδια συναντάμε σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου, αλλά και του Ακτίου - Βόνιτσας που περάσαμε πρόσφατα και έχουμε προσωπική άποψη και όσοι μετακινούνται στο νομό, αλλά και σε γειτονικούς νομούς θα το έχουν διαπιστώσει. Τα χόρτα κάνουν πάρτι.

-----------------------

Πηγή: Σελίδα Facebook Προέδρου
Κοινότητας Μύτικα Δημήτρη Φάρρου.

Συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις καθαριότητας στην Κοινότητα μας από τους συμβασιούχους του Δήμου μας. Ξεκινήσαμε από την είσοδο του Μύτικα, συνεχίσαμε στον πεζόδρομο και τα σοκάκια μας, στο λιμάνι, στο κοιμητήριο και την παραλία.













































































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.