ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ: Χωρίς σχόλιο...


Ημερομηνία 31.8.2023

Δελτίο τύπου

Χωρίς σχόλιο…

Κύριε Πανταζή, όλα αυτά που με πολύ κόπο γράψατε, αφορούν επακριβώς την πενταετία 2014-2019. Τα ζήσαμε και τα θυμόμαστε και εσείς τα υπηρετήσατε, γι αυτό και τα γράψατε τόσο τέλεια και με τόση ακρίβεια.
Συμφωνούμε σε ένα που γράφετε. Τώρα έχετε διαφορετικό υποψήφιο Δήμαρχο, που τότε προλόγιζε τον Δήμαρχο της πενταετίας 2014 – 2019, με τον οποίο τώρα είστε συνυποψήφιοι για δημοτικοί σύμβουλοι. Δεν ξεχνά κανένας βέβαια ότι το 2014 – 2019 υπήρξατε το alter ego του πρώην Δημάρχου κ. Γαλούνη. Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών, ασκούσατε διοίκηση από χώρα της Αφρικής.
Όπως γνωρίζουν όλοι οι δημότες, το δίδυμο Γαλούνη – Πανταζή, παρέδωσε έναν καταχρεωμένο Δήμο Ξηρομέρου, έτοιμο για το Παρατηρητήριο και αυτό δεν πρόκειται οι πολίτες να το ξαναεπιτρέψουν να συμβεί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.