Δήλωση παραίτησης Αλέξανδρου Σάββα, από επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο Ξηρομέρου.


Αστακός 12 - 10 - 2023
Δήλωση Παραίτησης

Συνδημότες, Συνδημότισσες,
Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να κάνω γνωστό στο λαό του Ξηρομέρου ότι για λόγους πέραν της θέλησης και των δυνάμεών μου, δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Ξηρομέρου, όπου με έταξε να υπηρετήσω μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας.
Το κώλυμα ανέκυψε πριν την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης, αλλά ήταν για μένα αδιανόητο να εγκαταλείψω τον προεκλογικό αγώνα και την προσπάθεια μεγάλης μερίδας του λαού του Ξηρομέρου να αλλάξουν τα πράγματα, όποιο και αν ήταν το προσωπικό τίμημα.
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Συνδυασμού μας ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ’’ θα αναδείξουν το πρόσωπο, που θα ηγηθεί του Συνδυασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Από την πλευρά μου δηλώνω ότι θα συμπαρίσταμαι, με όλες μου τις δυνάμεις, στον νέο ηγέτη της Παράταξης.
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, για ακόμη μία φορά και εκ βάθους καρδίας, όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου, που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και εκείνους που δεν μας προτίμησαν.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Σάββας
τ. Πρόεδρος Εφετών

11 σχόλια:

  1. ΑΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΑΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ , ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.
    ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλλά θα συμπαριστατε με όλες του τις δυνάμεις στον νέο αρχηγό της παράταξης Αλλά πέραν της θέλησης και των δυνάμεων δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντα. Μου θύμισε Ζήκο "πώς με το είπες?? Σό λέει""

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαλιστα
    ποσο δουλεμα αντεχεις ξηρομεριτη?
    αγαπανε το ξηρομερο αμα τους κανετε δημαρχους αλλα αμα πανε αντιπολιτευση απο δω πανε και οι αλλοι
    το λιγοτερο ασεβεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πότε, << θα αλλάξει ο Μανωλιός θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς >> ;

      Διαγραφή
  4. ο κόσμος του 33% περιμένει , έστω και τώρα, περισσότερο φως ενημέρωσης γιαυτή την παραίτηση, που όπως και να την διαβάζεις βγάζεις εν πολλοίς και αυθαίρετα συμπεράσματα . " Το κώλυμα ανέκυψε πριν την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης " αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Σάββας . Αλήθεια εμείς του 33% δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους κώλυμα υπήρξε πριν την εκλογική διαδικασία - όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση - και τρέχαμε από χωριό σε χωριό και ... ελπίζαμε ; Απλά μας απογοήτευσε αυτή η ξαφνική ανακοίνωση , δίχως ακόμα καλά καλά να τελειώσουν οι δημοτικές εκλογές ( υπάρχει σε πολλούς δήμους και Β΄ γύρος) . Κρίμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθαρα γαντια για τα χερια.13 Οκτωβρίου 2023 στις 6:25 μ.μ.

    Καλα εκανε ο Κος Σαββας και παραιτήθηκε εστω και αργα.
    Εξυπνος ανθρωπος ειναι θα εχει τους λογους του οι οποίοι προφανως και δεν μπορουν να γραφούν δημόσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τώρα ποιός είναι ο νέος αρχηγός ?
      ο κ. Γαλούνης ?
      ο κ. Πανταζής ?
      ο κ. Ζώγας ?

      Διαγραφή
  6. Αν έχει να κάνει με θέμα υγείας τότε περαστικά.Αν όχι,ας τά βρούνε εσωκομματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν υπήρχε θέμα υγείας δεν είχε κανένα λόγο να το κρύψει. Φαίνεται ότι ο κ. Σάββας ή δεν άντεχε άλλο την εσωτερική κατάσταση της Ομάδας και τα βρόντηξε ή αυτή ήταν η μεταξύ τους μυστική συμφωνία κορυφής. Και στις δυο περιπτώσεις αποτελεί έλλειψη σεβασμού στους δημοκρατικούς κανόνες. Και περιφρόνηση στους ανθρώπους που τον πίστεψαν, τον υποστήριξαν και τον ψήφισαν. Οι οποίοι άλλον ψήφισαν στην κάλπη και άλλος τελικά θα βγει από το μανίκι των φακίρηδων μιας μίζερης μικροπολιτικής. Κρίμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να παραδεχτούν την ήττα πους,,
      προσπαθούν να φορτώσουν τα αίτια της ήττα τους στον πρώην δήμαρχο
      αδιαφορώντας για την ενότητα της παράταξης και τον απλό κόσμο του 32 % που τους ψήφισε και πλέξουν αυτοί στον αφρό.

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.