Ανεξαρτητοποίηση Απόστολου Ν. Πανταζή.


Πηγή: https://xiromeronews.blogspot.com

Συνδημότισσες & Συνδημότες, φίλες και φίλοι.
Για μια ακόμη φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους, που πιστέψατε σε εμένα, με εμπιστευθήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας κατατάσσοντας με στην πρώτη θέση του συνδυασμού με 717 ψήφους και τρίτο στο Δήμο Ξηρομέρου.
Προσωπικά πίστεψα στην αξία, το ήθος, την αξιοπρέπεια, τις ιδέες και την αγάπη για τον τόπο μας του έντιμου αρχηγού της παράταξης, ανώτατου δικαστικού και πατριώτη κυρίου Αλεξάνδρου Σάββα.
Η απόφαση του κυρίου Σάββα να μην αναλάβει και να μην συνεχίσει από τη θέση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για προσωπικούς λόγους, είναι απόλυτα σεβαστή και αποδεκτή.
Η αποχώρηση του έντιμου κυρίου Σάββα, με οδηγεί στην απόφαση να αποχωρήσω από την παράταξη, αλλά να συνεχίσω τιμώντας την ψήφο των συμπολιτών μου από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου.
Όπως έχω πει και στο παρελθόν, η επόμενη μέρα απαιτεί λογική, σκληρή δουλειά, σύνεση και αγάπη για τον τόπο μας.
Αυτό που θα κερδίσει το στοίχημα της προόδου είναι το ''Εμείς'' και η ελευθερία στην συνείδησή μας.

Θερμούς χαιρετισμούς

Απόστολος Ν Πανταζής

4 σχόλια:

 1. << Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση >>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και επειδή ο κος Σάββας παραιτήθηκε για σεβαστούς προσωπικούς του λόγους,
  θα πρέπει να εγκαταληφθεί, απο νεοεκλεγμένους δημοτικούς της συμβούλους, η δημοτική παράταξη ;
  Είναι αυτή σωστή δικιολογία και κοινή πολιτική και κοινωνική λογική ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι προφανώς εξίσου ελεύθερο και σεβαστό το ατομικό δημοκρατικό δικαίωμα
  τόσο στην συμμετοχή-όσο και στην άρση της συμμετοχής, σε θεσμοθετημένες δημοτικές συλλογικότητες/παρατάξεις του δήμου μας..
  Ομως θεωρούσα και θεωρώ και ως απλός συμπολίτης του δήμου μας,
  ότι είναι πρέπον και πιό σωστό, σε τυχόν άρση συμμετοχής εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων απο τις δημοτικές των παρατάξεις του δήμου μας, η αιρετή θέση των , να αφήνεται εθελοντικά στην διάθεση της δημοτικής παράταξης και απο την οποίαν δημοτική παραταξη εκλέχτηκαν και στα πλαίσια της έννοιας της συλλογικότητας γενικότερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.