Συνεπής στη προγραμματική δέσμευση, ο Δήμος Ξηρομέρου, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, προχωρά στην προμήθεια 2 λεωφορείων mini bus.

Κάνοντας πράξη προγραμματική δέσμευση, o Δήμος Ξηρομέρου, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης, προχωρά στην προμήθεια 2 λεωφορείων mini bus 20 θέσεων, για την δημιουργία δημοτικής συγκοινωνίας, για την εξυπηρέτηση απομακρυσμένων οικισμών του Δήμου (Παλαιομάνινα κ.λπ).
Η προγραμματική δέσμευση είναι στην σελίδα 10 του προγράμματος της παράταξης του Γιάννη Τριανταφυλλάκη και συγκεκριμένα αναφέρεται: «Επίσης στο πλαίσιο της κοινωνικής εξυπηρέτησης των απομακρυσμένων πολιτών, διεκδικούμε την αγορά μικρών λεωφορείων για την εσωτερική μετακίνηση των δημοτών μας».
Η συγκεκριμένη προγραμματική δέσμευση ήταν και σε προγράμματα άλλων παρατάξεων, εδώ και πάρα πολλά χρόνια και απλά καταμετρήθηκαν σαν ακόμα μία προεκλογική υπόσχεση από τις πολλές που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ, μάλλον γιατί το ταμείο ήταν μονίμως μείον και τρύπιο.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.